Annoncørbetalt indhold

Hvor skal man dog spise?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I København kan regningen hurtigt løbe op, hvis man gerne vil have take away. København er generelt en mekka for rigtig god mad og til det hører også god take away.

Der findes nærmest ikke en restaurant nu, hvor det ikke er muligt at få take away. Du har derfor næsten uendelige muligheder for, at nyde den gode mad der hjemme.

Annonce


Næsten hver uge popper der en ny og spændende restaurant op og med det vil du også få flere og flere muligheder for billig take away i København.


Her kommer en liste over 5 lækre spisesteder, hvor du kan få billig takeaway.


Oli Oli Poke bar

 

Man kan nærmest ikke gå ned ad en gade i København uden, at se en ny poke bar. Poke bowls er inspireret fra det amerikanske marked, hvor denne form for mad er et kæmpe hit.

I København er der enormt mange gode Poke Bowl steder, men Oli Oli har skilt sig ud ved, at leverer mad i høj kvalitet til en overkommelig pris.

Hvis du ønsker noget sundt med et eftersmag af Hawaii, så kan Oli Oli anbefales.


Durumbar Nørrebro

 

Hvis du er bosat i København har du med sten sikkerhed set et hav af durumbare. Mange af dem er næsten identiske og det kan nogengange være svært, at smage forskellen.

Men her kommer Durumbar ind i billedet.


De har skilt sig ud fra flokken ved, at leverer høj høj kvalitets durumruller til en rigitg god pris. Brødet bliver lavet friskt lige foran din næse og råvarerende er direkte fra basaren.


Tag en durum i hånden og nyd den imens du går en tur i Assistants Kirkegård. Durumbar er en rigtig god løsning, hvis du kigger efter billig takeaway.


Wedo

 

Ligesom man nogle gange bare har lyst til en pizza, så har vi også de dage, hvor et sundt måltid er mere tiltalende.

Wedo er nok de ukårede Københavnske mestre i salater. Deres salater er ganske enkelt fantastiske.

De giver dig mulighed for både, at vælge en af deres mange salater eller at sammensætte din egen.


Wedo er en rigtig god løsning, hvis du ønsker et sundt måltid, som take away.


Vaca

Skulle det være noget mexicansk? Så kig ikke langt, Vaca er nok Københavns bedste når det kommer til burritos. Hvis du virkelig ønsker, at være mæt, så vil Vaca være det rigtige valg. Det vil være et mysterie, hvis du stadig er sulten efter en smut forbi Vaca.


Hvis du ikke helt er up-to-date på, hvordan man laver den perfekte mexicanske burrito, så vil Vaca være en rigtig god løsning, som billig take away.


Grillen Burgerbar

 

Selvfølgelig skal der en burgerbar med på denne liste. Her er Grillen Burgerbar et rigtig godt valg.

Du vil nærmest kunne finde en af deres restauranter i hvert hjørne af København. Du får en et stort måltid til en billig pris og vi kan love dig for, at du vil blive mæt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.