Annonce
Debat

Hvorfor lukker tandklinikken i Mariager og Arden?

Nogle bekymrede borgere har henvendt sig til mig, fordi de er frustrerede over at høre, at tandklinikken i Mariager og Arden åbenbart skal lukke her til januar.

Det vil betyde en gevaldig serviceforringelse for de to hovedbyer. Nu skal forældrene til at tage fri, blot fordi deres barn skal have et tandeftersyn - og endnu værre hvis man ofte skal have lak på tænderne. Før smuttede ungerne blot over til de småting i skoletiden uden problem. Skulle der så bores, ja så skulle vi så køre til Hadsund eller Hobro. Fair nok.

Men nu har et enigt byråd desværre lavet et budgetforlig, der lukker de to klinikker med en sølle besparelse på 200.000 kroner pr. år (hvis det da holder vand). 200.000 kroner pr. klinik skal spares i samme år, som byrådets børn- og familieudvalg plus 40 andre tog på udflugt til Canada til en pris på 1,5 millioner kroner (ja, du læste rigtigt).

Det er simpelthen for dårligt. Dårlig service til borgerne og en samfundsøkonomisk regning i tabt arbejde til forældre, som nu skal tage hele eller halve fridage til tandundersøgelser.

Personligt vil jeg arbejde for at få det her omstødt, men måske har byrådsmedlemmerne ikke små børn længere og kan måske derfor ikke sætte sig ind i situationen?

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Mest læste

Leder For abonnenter

Det bedste sted i verden at være det lokale medie

Kære læsere. Tak for en fantastisk modtagelse af vores nye søndagsavis om Randers, Kronjylland, Mariagerfjord og Djursland. Tak for et fremragende første år. Vores nye søndagsavis fylder i dag ét år, og det fejrer vi med en festudgave, hvor vi over 12 sider følger op på 12 væsentlige og vedkommende historier, som vi har bragt i løbet af de seneste 12 måneder, søndagsavisens første. Vi håber, at vores læsere vil finde fornøjelse ved at læse om folketingsmedlemmet og omfartsvejen, der forsvandt, om provokunstneren, der vandt vores hjerter, om den enlige mor, der fik plads i folketingssalen, og om mange andre spændende mennesker fra vores kronjyske og djurslandske lokalsamfund. Næste søndag er avisen igen, som den plejer at være, med de fire faste koncepter - Hele historien, Portrættet, Fortalt i billeder og Ugen der gik - som vi ved fra målinger, at vores læsere sætter stor pris på. Vi vil fortsætte med at finde væsentligt og vedkommende indhold, vi kan berige vores faste koncepter med. Vi vil fortsætte med aktivt at bruge vores nye muligheder for at fortælle om lørdagens ligakampe og anden elitesport i papiravisen allerede om søndagen. Og vi vil fortsætte med at videreudvikle vores nye søndagsavis. Vores læsere har givet vores nye avis om søndagen en drømmestart, hvor mere end 86 procent af vores hidtidige hverdagsabonnenter i dag har valgt at modtage avis 365 dage om året. Det er langt flere, end vi havde forestillet os, og det vidner om en lokal opbakning, der varmer vores hjerter og forpligter os for fremtiden. Som fondsejet medievirksomhed er det vores fornemste opgave at styrke demokratiet og sammenhængskraften i det lokalsamfund, vi elsker at være en aktiv del af, og det gør vi bedst med den størst mulige rækkevidde, digitalt såvel som på print. Efter en årrække med fuldt fokus på digital vækst vokser vi nu også på print. Således er læsertallet på papirudgaven af Randers Amtsavis ifølge Gallup det seneste år steget med næsten seks procent, og det giver os mere end nogensinde grund til at takke vores mange læsere. Randers, Kronjylland, Mariagerfjord og Djursland er det bedste sted i verden at være det lokale medie.

Annonce