Annonce
Navne

I Odense er der lang ventetid på "Gandi"

Jens Bach Andersen har succes med "Gandi". Arkivfoto: Annelene Petersen
Jens Bachs Andersens muntre bog er især slået godt an på Fyn.

Den muntre bog med titlen "Gandi", som er skrevet af cand.agro. Jens Bach Andersen, Nørbæk, har flere steder fået fine anmeldelser, ikke mindst af redaktør Arne Mariager i Avisen Danmark, der udkommer som tillæg til alle 13 dagblade, herunder Randers Amtsavis, i Jysk Fynske Medier.

Knap så positiv er en anmeldelse i Kristeligt Dagblad, men det er i sig selv noget af en ære overhovedet at blive anmeldt i denne avis. Og klart positiv er den lektørudtalelse, som direkte anbefaler alle biblioteker at anskaffe bogen.

Den flotte anmeldelse i Avisen Danmark er formentlig blandt årsagerne til, at "Gandi" er blevet specielt vel modtaget på Fyn. Således er der lige nu hele 10 måneders ventetid på at låne bogen på Odense Bibliotek, og næsten alle fynske biblioteker har købt bogen, faktisk allerede før lektørudtalelsen var kommet.

I udtalelsen hedder det blandt andet:

- En munter og satirisk samtidshistorie, der kan læses af alle, som holder af humor og et glimt i øjet. Der er en stor fortælleglæde i bogen, der kan minde om en blanding mellem en dansk slægtsroman, Forrest Gump og Den Hundredårige. Anbefales til alle biblioteker.

Annonce
Måske er det forsidemotivet her, der får salget på Fyn til at gå så godt.

Måske forsidemotivet

Jens Bach Andersen selv finder det pudsigt, at "Gandi" slår så godt an på Fyn.

- Måske er det forsiden med knallerten, der får dem til at tænke på Polle fra Snave, siger Jens Bach Andersen.

Bogen sælges også fint i Randers-området, men Fyn fører an.

"Gandi" kommer lige straks også som e-bog, og Jens Bach Andersen forventer, at den også på et tidspunkt vil være at finde som lydbog.

Jens Bach Andersen har tidligere udgivet bogen "Helstedgaard". Begge bøger er udkommet på Randersforlaget Bogform.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce