Annonce
Randers

I Stevnstrup står man sammen, når det gælder

Der var fest og glade dage, da det i sommer var lykkedes at samle tre millioner kroner ind til en udvidelse af Dagli'Brugsen. Foto: Lars Rasborg

Brugsen og skolens overbygning kan takke sammenholdet for, at de stadig eksisterer.

Stevnstrup: I sommer lykkedes det for Dagli'Brugsen i Stevnstrup at sikre en ønsket udvidelse af butikken ved at skrabe intet mindre end tre millioner kroner sammen i lån og donationer fra byens borgere. Resultatet fik en begejstret uddeler, Alex Bach, til her i avisen at erklære:

- Stevnstrup er en hel unik by. Der er så meget opbakning til alt, hvad der foregår. Så jeg havde sådan set også regnet med, at vi ville nå i mål. For vi har haft en masse gode kunder de sidste fire år, hvor vi ellers havde været tæt på at lukke. Faktisk er det er gået så godt, at de har skreget efter en udvidelse - både i forhold til parkerings- og handleforhold.

Når Amtavisens rullende vælgermøder tirsdag 14. november parkerer pølsevognen ved netop Dagli'Brugsen i Stevnstrup sker det altså i en by, hvor indbyggerne er parate til at løfte i flok, når noget brænder på.

Således er det også tvivlsomt, om byens skole, Munkholmskolen, i dag havde haft sin overbygning, hvis ikke borgerne, hvoraf rigtig mange er del af børnefamilier, havde blæst til kamp for bevarelsen af de ældste klasser, som de første forslag til en ny skolestruktur ellers lagde op til skulle fjernes.

Stevnstrup har i dag ifølge Danmarks Statistik 2185 indbyggere og er udover skolen og Dagli'Brugsen blandt andet hjemsted for en sportshal, en børnehave og en vuggestue.

Ved pølsevognen kan man udover at nye en pølse eller hotdog også få en snak med kandidater til byrådsvalget tirsdag 21. november. Erfaringsmæssigt dukker mange kandidater op, men inviteret til netop Stevnstrup er Karen Lagoni (Socialdemokraterne), Majken Vestergaard (Velfærdslisten) og Niels-Christian Braad (Nye Borgerlige).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce