Annonce
Randers

Efter måneders afspærring: Nu åbner idrætsparken igen - men med begrænsninger

Så kan man igen dyrke parkour og anden motion i Tronholmparken. Udøverne i parken skal dog være opmærksom på en række restriktioner og retningslinjer.
Nu kan der igen dyrkes parkour, trænes og spilles bold på Tronholmen i Randers. Udøverne i parken skal dog være opmærksom på en række restriktioner og retningslinjer.
Annonce

Randers: Danmarks eneste anlæg til industriparkour åbner nu igen efter at have været afspærret de seneste par måneder som konsekvens af smittefaren fra coronavirus. Dermed kan parkourudøverne fra RgF - Randers gymnastiske Forening - og bevægelsesglade borgere igen indtage anlægget. Samtidig er de øvrige motionsredskaber i Tronholmparken også blevet åbnet igen. Dog må man på grund af forsamlingsforbuddet ikke være forsamlet mere end 10 personer ved anlægget - og de, som bruger anlægget, skal holde afstand til hinanden. Hygiejnen skal ligeledes overholdes, og derfor skal man medbringe egen håndsprit til blandt andet aftørring af udstyr og redskaber.

- Selv om der stadig er corona-restriktioner, er det glædeligt, at vi nu kan åbne for adgangen igen. Randers er en kommune, som tager bevægelse og motion alvorligt. Det er vigtigt for både vores mentale og fysiske sundhed, at der igen er muligheder for motion og bevægelse, siger formanden for sundhed-, idræts- og kulturudvalget, Louise Høeg (V) i en pressemeddelelse.

Tronholmsparkens 9000 kvadratmeter store sandkasse med baner til beachvolley- og beachhåndbold er også åbnet igen. Banerne må bruges efter sundhedsmyndighedernes, idrætsorganisationernes og -forbundenes retningslinjer.

- Med det gode forårsvejr har det fra flere idrætsforeninger været efterspurgt, hvornår vi igen kan åbne banerne på Tronholmen. En holdidrætsgren som for eksempel håndbold er for tiden henvist til at træne udendørs på grund af de nationale sundhedsmyndigheders retningslinjer. Nu er der et godt alternativ, som forhåbentlig kan dække noget af behovet, siger Jesper Jakobsen, der er Randers Kommunes projektleder ved 'Bevæg dig for livet'.

Både klubber, foreninger og private må spille på Tronholmens beachbaner, så længe retningslinjerne bliver overholdt.

Yderligere information om brug af de lokale parker og mulighed for at genoptage træningen kan findes på hjemmesiden www.randers.dk/coronavirus/

Annonce
Annonce
Randers HK For abonnenter

Randers HK vendte tilbage til harpiks, håndbolde og halgulv: Reaktioner og billeder fra opstarten efter fire måneder i dvale

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce