Annonce
Randers

Ikke Askepot, men alligevel: Mand kastede flise gennem bagerrude og tabte sin ene sko under flugten

Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Politiet leder efter en mand, der har kastet en flise gennem ruden til bagerbutikken på Skanderborggade. Han mistede sin sorte Nike-sko, da han løb fra stedet.

Randers: Østjyllands Politi leder efter en mand, der mistænkes for et bagerindbrud i Skanderborggade klokken 3 natten til mandag.

Undervejs, da en ansat løb efter ham, tabte han den ene sko.

Som Østjyllands Politi skriver i døgnrapporten:

- Har du set en mand kun iført en enkelt sko løbe fra Skanderborggade i Randers natten til mandag, så vil politiet gerne høre fra dig.

Politiet modtog en anmeldelse klokken 3 fra et bageri på gaden. Anmelderen fortalte, at en mand havde kastet en flise igennem en rude i butikken. Gerningsmanden blev opdaget af en ansat, der løb efter manden, som ikke nåede at stjæle noget. Under flugten tabte manden sin ene sko, en sort Nike med hvide såler.

Østjyllands Politi er relativt sikre på, at der ikke er tale om Askepot, idét den skobærende person var iført elefanthue.

Den flisekastende mand beskrives således:

Cirka 170 centimeter høj, iført elefanthue, mørk jakke, mørke bukser og til sidst kun en enkelt sort Nike-sko

- Tænker du, at din fod passer perfekt til skoen, eller har du andre oplysninger i sagen, så ring til politiet på nummer 114, lyder det fra politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Annonce