Annoncørbetalt indhold

Ikke plads til møblerne? Lej et depotrum

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du ved at renovere større dele af dit hus, kan det være, du står uden plads til at opbevare mange af dine møbler. Hvad gør du så? Hvis du har forældre, familie eller venner med fast ejendom, som har et depotrum til dit bohave, er alt vel. I hvert fald hvis dine ting kan opbevares i et miljø, hvor risikoen for skader forårsaget af fugt, oversvømmelse og skadedyr er minimal. Kan de ikke det, så er det bedre at finde en anden løsning.


Annonce

Få dit eget depotrum hos BoxDepotet

En anden kunne for eksempel løsning være, at du får dine ting opbevaret hos BoxDepotet i et depotrum, hvor der er styr på alt lige fra sikkerhed til temperaturen i rummet. Samtidig har de private depotrum, så dine ting ikke behøver blive opmagasineret sammen med andres ejendele. De kan i stedet få lov at stå for sig selv i et aflåst rum. Vælger du en løsning med ekstern og professionel opbevaring, fx over boxdepotet.dk, så vil du være ekstra sikret.


Se dine opmagasinerede ting efter behov

Du kan booke et rum på et depot online, hvor du så senere vil kunne hente en fysisk nøglebrik til den afdeling, du har valgt at få opbevaring hos. Når du har denne nøglebrik, bliver det nemt at tilgå denne ejendele i opmagasinering. Og har du behov for at låne en trailer, fordi der ikke er plads til at have visse af dine møbler i bilen, lader det sig gøre hos BoxDepotet.

Det er altså nemt og simpelt at flytte dine ting fra dit hus eller din lejlighed til opbevaringsrummet. Skal du renovere flere dele af huset, så tænk over i hvilken rækkefølge, du opmagasinerer dine ting. Bliver du eksempelvis færdig med stuen først, så placer stuemøblerne yderst, så du nemt kan hente dem ud, som det bliver relevant.


Få den plads, du har brug for – og ikke mere

Hvorfor risikere at dine ting bliver gennemblødte, overskidt af fugle i maskinhuset eller stjålet af en tyv, når du kan lade et firma inden for opmagasinering tage hånd om dine ting? Du kan få depotrum i flere størrelser, så det er ikke fordi, du behøver betale for 40 kvm, når du bare har brug for 4 kvm.

Det gør også opbevaringsrum smarte til opbevaring i hverdagen. Hvis du har møbler, du ikke har plads til, men gerne vil beholde. Eller hvis du skal rejse i en længere periode, og måske lejer din bolig ud. Det er sikkert, nemt og nemt at tilpasse til din situation.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.