Annonce
Randers

Ilden brød ud ved vognmandsfirma: Støvsuger mistænkes for ildspåsættelse

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Assentoft: Beredskab og Sikkerhed i Randers måtte fredag middag klokken 12.59 rykke ud til en brand på Vandværksvej i Assentoft.

Ved ankomsten til adressen kunne brandfolkene konstatere, at der var udbrudt brand i en kontorlignende bygning hos vognmandsfirmaet Vognmand Peter Jensen.

- Der var tale om en mindre brand, som var brudt ud i en kaffestue- eller kontorlignende bygning, der står et stykke fra vognmandsfirmaets hovedbygning. Der var gået ild i noget inventar, som vi fik slukket forholdsvis hurtigt, siger indsatsleder Anders Brix-Christensen fra Beredskab og Sikkerhed Randers til Amtsavisen.

Det er uvist, hvad årsagen til branden har været, men ifølge indsatslederen kunne noget måske tyde på, at en elektrisk kortslutning har noget med sagen at gøre.

- Det kunne muligvis være en støvsuger, der har forårsaget branden. Vi måtte i hvert fald fjerne en, der havde været ild i, siger Anders Brix-Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Erhverv For abonnenter

Ordentlighed betaler sig, mener ejer af Marcus Gruppen: Annullerede ordrer for 10 millioner kroner i starten af coronakrisen

Annonce