Annonce
112

Indbrudstyv slog beboer med træpind og flygtede: Nu er han bag tremmer

Arkivfoto: Daniel Bach Nielsen / Jysk Fynske Medier / Ritzau Scanpix
En 37-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger i forlængelse af et indbrud, han er sigtet for at have begået på Søren Møllers Gade i Randers tidligt fredag morgen.
Annonce

Randers: En mandlig beboer på Søren Møllers Gade overraskede fredag morgen klokken 5.41 en fremmed mand, der var brudt ind i hans kælderrum.

Beboeren vågnede ved lyden af en tyverialarm, der gav sig til at bimle i bygningens kælder. Han skyndte sig ned for at se, hvad der foregik, og her så han en mand, der var på vej i løb ud ad bagdøren.

Uden at tænke satte beboeren efter og indhentede kort efter gerningsmanden længere henne ad vejen. Her stod den fremmede mand med et stykke træ, som han ifølge anmeldelsen slog beboeren med over hånden, inden han fortsatte sin flugt.

Annonce

Beskrev gammel kending

Østjyllands Politi blev tilkaldt, og ved ankomsten til stedet blev patruljen, der var mødt frem, klædt på med et rigtig godt signalement af gerningsmanden. Et signalement, der lød som en person, der i forvejen er kendt af politiet.

Derfor kørte patruljen til en adresse i Randers, hvor de mindre end en halv time efter indbruddet kunne anholde den 37-årige mand.

Manden erkendte at have begået indbruddet, men nægtede sig skyldig i at have begået vold mod anmelderen. Han kærede desuden kendelsen om varetægtsfængsling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Anna von Lowzow: - Det der med hele tiden at overtage samtalen, det er så udannet og burde føre til klaps bagi

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Annonce