Annonce
Østjylland

Indianer-Stig fortæller om skibsvrag og sunkne skatte

Med til foredraget tager Indianer-Stig et udvalg af de spændende ting, han indtil videre har hentet op fra havets bund - måske bliver der også mulighed for at smage den øl fra 1861, som han fandt i vraget af skibet Neva. Pressefoto

Ørum: På Ørum Bibliotek kan man torsdag 8. marts møde Stig Thornton - bedre kendt som Indianer-Stig. Han vil fortælle historier om sine mange ekspeditioner for at finde historiske skibsvrag - og om de skatte, som vragene måske indeholder.

Aftenen indledes med en omgang skipperlabskovs leveret at Centercafeen i Ørum Aktiv Center.

- Sammen med min gode ven Dynamit Åge og en flok uforfærdede dykkere arbejder jeg på at finde de gode fortællinger om spændende vrag og bringe historien og dens effekter ind i nogle gode museumssammenhænge. Guldet har vi ikke fundet endnu, men det er der! Til gengæld har vi fundet gyldne og medrivende historier, fortæller Stig Thornton i en pressemeddelelse.

Indianer-Stig er kendt af mange fra den udsendelsesrække om hans forskellige projekter, som DR sendte sidste år. Mange her på egnen kan måske også huske fundet og den efterfølgende hævning af ubåden U534, som blev sænket ved Anholt en af de sidste dage af 2. Verdenskrig. Her var Indianer-Stig også meget involveret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Rapport beskriver betændt klima i byrådet: Afslører ødelæggende tillidskrise

Annonce