Annoncørbetalt indhold

Indret dit hjem med designmøbler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Designmøbler er noget, der er begyndt at fylde mere og mere i de danske hjem. Faktisk er danskere nogle af dem i verden, der køber mest design og med god grund. For det første er designermøbler ofte af rigtig god kvalitet, det er smukt at se på og, der findes rigtig mange danske designermøbler. Her i artiklen kan du læse om, hvorfor det er en god ide at investere i klassiske designmøbler og hvordan du kan indrette med dem.


Annonce

Den stolte danske designhistorie 

Der er i mange år skabt rigtig flotte danske designs, som er værd at investere i. Danmark blev i løbet af 1900-tallet det foretrukne land at købe møbler i, både nationalt og internationalt. Da dansk design var og er kendetegnet ved god kvalitet og et smukt minimalistisk udseende.


Find de møbler, som passer til din stil

Der findes et hav af danske designklassikere at vælge fra. Nogle møbler passer måske til din stil, mens andre ikke falder i din smag. Det vigtigste er, at du finder noget, som du mener kan passe ind i dit hjem og som samtidig er funktionelt og i en smuk farve. Hos møbler horsens kan du finde gode tilbud på mange forskellige klassiske designmøbler. Designmøbler er jo netop en investering, og det anbefales klart at du går efter kvalitet, når du køber dine designermøbler, men derfor kan man jo godt gå efter et lille afslag i prisen. Møblerne er de største objekter i dit hjem, og på mange måder er det møblerne, der skaber rammen for udtrykket og stilen i dit hjem. Derfor er det vigtigt at vælge designmøbler efter både facon og farve, som passer til din stil, og som giver det udtryk, du gerne vil have.


Møblerne skal flettes ind i dine personlige rammer

Med indretning af designermøbler kan det hurtigt komme til at se for minimalistisk og klinisk ud, hvis ikke der er personlige kontraster i hjemmet. Derfor er det vigtigt at du sætter dit personlige præg og indretter hjemme med personlige ting. Det kan for eksempel være billeder, ting som børnene har lavet, eller andre ting som faktisk har betydning. Det at indrette med forskellige farver og farvekoordinere, kan også skabe et personligt udtryk. Det vigtige er, at huske hyggen i hjemmet, for at det ikke kommer til at ligne noget ud af et boligmagasin. Så sørg for god belysning, hyggekroge, tæpper, puder og personlig pynt generelt. Det vigtigste er at få kombineret det lækre kvalitetsdesign med det personlige.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.