Annonce
Randers

Indsamlingen til Randers Julehjælp er i gang: Her er listen over de største bidragsydere

Randers Julehjælp. Status 29. november.
Annonce

Randers: For ottende år i træk gennemfører Randers Amtsavis sammen med lokale hjælpeorganisationer, -foreninger og -grupper Randers Julehjælp. På den måde får randrusianere og randrusianske virksomheder og foreninger mulighed for at hjælpe kommunens svageste familier med at give deres børn en jul, som de ikke skammer sig over at skulle fortælle deres kammerater om, når de mødes igen i skolen efter årsskiftet.

De seneste tre år har Lions Club Randers Gudenaa været en uvurderlig hjælper i dette arbejde. I lighed med sidste år vil Randers Amtsavis og amtsavisen.dk bringe en løbende opdateret oversigt over virksomheder, der bidrager med 5.000 kr. eller derover i støtte til Randers Julehjælp.

Donationer til Randers Julehjælp 2020

Hver dag bringer vi en oversigt over de bidragsydere, der giver 5000 kroner eller mere til Randers Julehjælp.

Lions Club Randers Gudenaa: 20.000 kr.

Kaj og Annbritt Porup: 10.000 kr.

Krista Ølgod og John Sørensen: 5.000 kr.

Centerforeningen Randers Storcenter: 10.000 kr.

Rikke Koch Jensen: 16.000 kr.

PL Overfladebehandling: 5.000 kr.

Lynge Ejendomme Aps: 20.000 kr.

XL Vorup: 25.000 kr.

Medarbejderforeningen på Randers Amtsavis: 8.000 kr.

Kronjylland Y's Men's Club: 10.000 kr.

LNP Ejendomme Aps: 20.000 kr.

2020 har været et år med store udfordringer for alle danskere, men ikke mindst for de dårligst stillede familier, som der desværre ikke er blevet færre af, tværtimod. Corona-pandemien har betydet mange restriktioner og påvirket hverdagen for os alle, men for mange børnefamilier har forsamlingsforbud, krav om mundbind og afstand været det mindste. Nedlukningen af samfundet har betydet afskedigelser eller måske helt lukning af virksomheder. Enten far eller mor eller i nogle familier dem begge har mistet deres job.

Randers Julehjælp 2020

  • Randers Julehjælp er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa.
  • Indsamlingen hjælper humanitære organisationer og foreninger med at sikre en god jul i randrusianske børnefamilier, hvis økonomiske midler er små.
  • 13 organisationer, foreninger og grupper får del i Randers Julehjælp 2020: Aktivitetsforeningen Jennumparken, Børnenes Kontor, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær, Giv Julen Mening, Juleteamet Randers og Omegn, Kirkens Korshær, Kirkernes Familiehjælp, Mødrehjælpen, Randers Menighedsplejes Legatfond, Red Barnet, Venligboerne Langå, Venligboerne Randers.
  • Bidrag kan indbetales på følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilepay på nr. 84319. Skriv navn og telefonnummer i meddelelsesfeltet.
  • Man er også velkommen til at komme forbi Randers Amtsavis' reception med et bidrag. Der er normalt åbent alle hverdage mellem klokken 10 og 14.
  • Redaktionen skriver om bidragydere, store som små, men ikke nødvendigvis alle. Hver dag bringes en oversigt over bidrag fra virksomheder og foreninger på over 5000 kroner.
  • Indsamlingsperioden er 15. november til 13. december.

For flere har det bragt familien ud i økonomisk uføre. De har ikke mulighed for at give deres børn en juleaften, som de tidligere har oplevet, med gaver og lækker mad.

Nu har vi, der økonomisk har klaret os nogenlunde gennem krisen, med indsamlingen til Randers Julehjælp, igen mulighed for at vise, at i Randers står vi sammen og rækker hinanden en hjælpende hånd, når det er nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Anna von Lowzow: - Det der med hele tiden at overtage samtalen, det er så udannet og burde føre til klaps bagi

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Annonce