Annonce
Østjylland

Indvielsesfest med musik og ballondyr

Annonce

MARIAGER: Omkranset af gamle bøgetræer, geder og heste knejser Bostedet Sødisbakkes nyeste bygning opført som et gammeldags bondehus med et strejf af modernisme.

Tirsdag 4. april indvies det 320 kvadratmeter store nybyggeri officielt med blandt andet musik, tryllekunster og snacks på programmet.

- Der et tale om et sjældent smukt byggeri, der kan bruges af alle, men som især bliver til glæde for samværs- og aktivitetstilbuddet afdeling Bøgely, der i dagligdagen særligt bruger naturen, dyrene og den flotte nye bålhytte som pædagogiske redskaber, forklarer leder af Sødisbakkes samværs- og aktivitetstilbud Malene Wendtland.

Indendørs vil der ved indvielsen af den nye bygning - udover taler - være musikalsk underholdning ved duoen Brian og Sonny. Der vil også være tryllekunster og fremstilling af ballondyr, og der vil blive serveret sunde drinks og snacks.

Udendørs fortsætter oplevelsesrækken med smagsprøver på bålmad lavet i den nye kæmpestore bålhytte og guitarspil i bedste Sødisbakke-stil.

- Vi holder et brag af en indvielse, fordi vi er stolte af vores nye bygning, og fordi en fest som denne skaber gode oplevelser og efterfølgende gode værdifulde minder. Den nye bygning er symbol på, at vi hylder fællesskabet, da lokalerne er åbne for alle Sødisbakkes brugere, fortæller Malene Wendtland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce