Annonce
Randers

Infodag for kommende elever

Randers Social- og Sundhedsskole. eksteriør.

Første dag på en ny skole er altid en dag med en masse forvirring, fordi der kan være mange ting, der ikke er på plads. Netop denne forvirring har Randers Social- og Sundhedsskole forsøgt at komme i forkøbet ved at holde en informationsdag for kommende elever allerede i maj måned. Med opbakning fra folkeskolerne får eleverne alle mulighed for at tilbringe en hel dag på social- og sundhedsskolen.

Annonce

»Om der er styr på de små, praktiske ting kan betyde rigtig meget for, hvordan man kommer godt i gang på sit skoleforløb,« fortæller Birthe Lassen Hansen, der er uddannelseschef på Randers Social- og Sundhedsskole.

På informationsdagen kunne de kommende elever derfor få svar på alt - lige fra hvordan de tilmeldte sig SU og til hvor de skulle henvende sig første dag, når de skulle begynde på skolen. Samtidig kunne eleverne møde deres kommende undervisere, elevsupportteamet (der blandt andet består af mentorer og vejledere) og selvfølgelig andre kommende elever. På dagen talte alle eleverne også mindst 10 minutter med en kontaktlærer med fokus på den enkelte elevs personlige situation og elevens tidligere skolegang. Disse samtaler hjalp dem til at vælge hvilken grundforløbspakke, der passede allerbedst til dem og har efterfølgende resulteret i, at kun én grundforløbselev ud af de 150 elever fra august-holdene efterfølgende har valgt at skifte til et andet hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];