Annonce
Sport

Ingen fredagsdyst i Værløse: Ny udsættelse rammer Cimbria

Tyre Gathright har været godt spillende de seneste kampe, men han må finde sig et hvil fredag aften. Arkivfoto: Lars Rasborg
Randers Cimbria kommer ikke i kamp fredag aften mod Værløse, da en person tæt på den sjællandske trup er blevet testet positiv for coronavirus. Det er anden gang i sæsonen, at coronaen udskyder en kamp for randrusianerne.
Annonce

Basketball: Randers Cimbria får ikke lov til at forsvare førstepladsen i Basketligaen fredag aften mod Værløse Blue Hawks, som fører Pro B.

En person tæt på Værløse-truppen er blevet testet positiv for coronavirus, og dermed skal samtlige i og omkring den sjællandske trup testes.

Testningen er i gang, men der er ingen garanti for, at testresultaterne vil forelægge inden tipoff fredag aften, og dermed er klubberne blevet enige om at udsætte opgøret. Det skriver Randers Cimbria på sin Facebook-profil.

Annonce

Lignende episode

Tidligere i sæsonen har kronjyderne været ude for lignende situation.

To dage før kampen mod Team Fog Næstved i slutningen af oktober måtte klubberne udsætte, da Næstved-mandskabet i weekenden havde spillet mod en corona-positiv spiller i Bakken Bears.

Det udsatte opgør mod Næstved blev spillet i tirsdags, hvor Randers Cimbria med en sejr på 102-97 erobrede førstepladsen tilbage fra Bakken Bears.

Der er endnu ikke fastlagt en ny dato for opgøret mod Værløse.

Annonce
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Arkitekten nuancerer billedet af Randers som erhvervsvenlig: Alle vore udenlandske samarbejdspartnere roser Randers

Annonce