Annonce
Randers

Ingen Visit Randers - ingen julelys på Sct. Clemens Gaard

Julebelysningen på en af byens smukke bygninger, Sct. Clemens Gaard på Rådhustorvet, er sparet væk. Med nedlæggelsen af Visit Randers vil man ikke smide 50.000 kroner efter udsmykningen i år, lyder det fra Anne-Mette Knattrup. Foto: Jakob Leche
Har du også undret dig over at julebelysningen, som ellers plejer at være en af byens smukkeste, mangler på Sct. Clemens Gaard på Rådhustorvet i år? Svaret er: Ingen Visit Randers - ingen julelys.
Annonce

Randers: Det plejer at kunne få folk til at udbryde, "åh, ih og næh", når de kommer på Rådhustorvet i hjertet af Randers og får øje på den smagfulde julebelysning på bygningen Sct. Clemens Gaard, der indtil årets udgang huser Visit Randers. Men da politikerne har vagt at spare Visit Randers væk til årsskiftet, har Visit Randers ment, at det ikke ville være rettidig omhu at bruge en masse penge på julebelysningen i år.

- Nej, det sparer vi væk, vi var ellers nogle af de allerførste, der sådan for alvor satte julelys op for omkring ti år siden. Et af formålene var, at det skulle sprede sig i byen, og det må man sige, at det har. Kig bare rundt og se, hvor smukt, der er her, siger Anne-Mette Knattrup, der tilføjer, at man selv må om, om man vil kalde besparelsen et statement.

- Men det er ikke billigt at sætte det op, og når Visit Randers alligevel skal lukke 1. januar, så ville det være tosset at bruge 50.000 kroner på julebelysningen, siger hun.

Det er blevet dyrere og dyrere, i takt med at juleudsmykningen er blevet flottere og flottere, forklarer hun.

De seneste par år har Visit Randers afholdt udgiften sammen med bygningens ejer, førhen Søren Fischer, nu Erik Møller Sørensen, samt el-firmaet John Drejer.

- Vi har pyntet med granguirlander i indgangen og lys i vinduerne, men det er også det. Vi har en masse juleudsmykning og julebelysning, som vi gerne vil af med, hvis nogle kan bruge det, lyder det fra Anne-Mette Knattrup.

Der plejer at være masser af julelys på bygningen bag Niels Ebbesen, men det er sparet væk i år, idet Visit Randers skal lukke til nytår. Foto: Jakob Lerche
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte mod FC København: Afgørende angribere, stærk trup og fortsat tendens

Annonce