x
Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Orange hummus

Foto: Skovdalnordic.com

Så lakker det mod enden med spreads og hummus.

Jeg håber, du har haft mod på at være med på rejsen og har fået lært konceptet.

Vi har her på vores fotostudie talt meget om, hvordan man på en let måde kan blive en del af det bæredygtige køkken, og jeg synes, dette er en måde.

Det, du skal gøre, er at bruge dine rester, anvende færre animalske råvarer og købe råvarerne lokalt. God appetit.

Opskrift

300 g søde kartofler

150 g jordskokker

300 g kogte kikærter

1 tsk. chilisalt

1 citron

1 fed hvidløg

Bag kartofler og jordskokker, til de er møre, i ovnen i 25 minutter ved 220 grader. Skrab "kødet" ud af grøntsagerne og mos det let.

Tilsæt citronskal og saft, chilisalt samt presset hvidløg. Blend det hele med kikærter til en ensartet jævn masse.

Tip: Lav dit eget chilisalt ved at blande salt og tørret chili sammen.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Annonce