Annonce
Livsstil

Inges køkken: Rabarbergin

Foto: Skovdalnordic.com

Så er det blevet juni, og vi har i denne måned i madskolen fokus på rabarber, som i den grad er i sæson. Det er skønt med rabarber. Vi har fået højbed ved vores fotostudie på havnen i Odense. Min svigerfar, Finn, passer haven, og det er megalækkert at kunne gå ud i baghaven og plukke frisk og vildt til optagelserne.

John, vores kok på fotostudiet, og jeg havde talt om at lave en rabarbersnaps, men vi tænkte, at det da er sjovere med gin.

Ingredienser

  • 6 dl gin
  • 300 g røde rabarber
  • 150 g sukker
  • 5 dl jordbærsaft
  • 1 lime

Sådan gør du

Rens og skær rabarberne i små stykker.

Kog dem i en gryde med sukker og saften fra limefrugten.

Riv limeskallen ned i rabarbermassen, tilsæt jordbærsaften og skum af.

Køl derefter saften ned og tilsæt gin.

Server med knust is.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Sport

Fra Mariager Fjord til OL i japansk farvand: Fie Udby har lagt smerter og tvivl bag sig i ny ambitiøs konstellation

Annonce