Annoncørbetalt indhold

Inspiration til barselsgave

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du på barselsbesøg og se den nye baby for første gang, vil du sikkert gerne have en lille gave med, som forældrene vil sætte pris på. Har du svært ved at finde på noget, så får du her fire gode ideer til, hvad du kan medbringe.


Annonce

Babytøj uden kemi

Mange forældre går op i, at deres børn ikke skal udsættes for unødvendig kemi. Vores hverdag er fyldt med kemi, blandt andet fra det tøj som vi går i. En god gave til forældrene og babyen kan derfor være noget lækkert økologiske babytøj, som er lavet uden unødvendige kemikalier. Kig på hjemmesiden By Green Cotton, for her kan du finde et stort udvalg af GOTS certificeret tøj. GOTS betyder, at tøjet både er lavet af økologiske materialer, at det er lavet under ordentlige arbejdsforhold, og at der er taget hensyn til miljøet i alle processerne.


Lækre snacks

Barselsgaver er tit gaver til babyen, men mange glemmer at give de nybagte forældre en gave. Vil du forkæle forældrene, så giv dem nogle lækre snacks, de kan hygge sig med. Du kan købe en gavekurv eller lave en selv og fylde den med chokolade, chips og andet lækkert, som forældrene kan spise. Mange ammende mødre oplever også, at sulten stiger meget, fordi der bruges mange kalorier på at lave mælk til babyen, og her er det dejligt at have noget hurtigt at spise, særligt hvis overskuddet ikke er så stort.


Sengetøj til babyen

Betræk til babyens dyne er noget, som det er godt at have meget af, for man kan risikere, at der kommer uheld, så det ofte skal vaskes. Sengetøj er derfor en rigtig praktisk gave for forældrene at få, og der er samtidigt enormt meget sødt babysengetøj på markedet, så du kan helt sikkert finde noget, der falder i forældrenes smag.


Hjemmelavede gaver

Kan du strikke eller hækle, så lav en lille gave til babyen selv. Mange forældre sætter stor pris på, at du har brugt tid på at lave noget til deres barn. Selv om du sagtens kunne have købt det samme i en butik, så vil mange forældre blive endnu gladere, hvis du har lavet det selv. Der er mange muligheder, hvis du er bare lidt kreativ. Du kan selvfølgelig strikke en trøje eller et par søde strømper. Hvis du hækler, er der mange opskrifter med babylegetøj, for eksempel blæksprutter og skildpadder, som er lette at gå til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.