Annonce
Østjylland

Inspireret af Randers: DF vil have Dannebrog hængt op i Rådssalen i Grenaa

I september besluttede et flertal i Randers Byråd, at Dannebrog fremover skal hænge i kommunens byrådssal. Nu håber kommunalbestyrelsesmedlem Steen Jensen (DF), at det samme kan blive virkelighed i Norddjurs Kommune. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Norddjurs: Står det til Dansk Folkeparti i Norddjurs Kommune, så skal Dannebrogs rød-hvide farver være repræsenteret i Rådssalen i Grenaa.

Inspireret af blandt andre Randers Kommune, hvor et byrådsflertal for nylig vedtog, at Dannebrog fremover skal hænge i byrådssalen, har Dansk Folkeparti – med kommunalbestyrelsesmedlem Steen Jensen i spidsen – stillet forslag om, at det danske flag hænges permanent op i Rådssalen på rådhuset i Grenaa.

Det er helt konkret partiets ønske, at Dannebrog hænges op bag borgmesteren og forvaltningen, midt på en nordvendt væg i Rådssalen.

- Begrundelsen er, at vi i byrådet repræsenterer Danmark i vores område, og aldrig glemmer vores danske sammenhængskraft. Og vores forfædres kamp for Danmark som et uafhængigt land skal spejles i byrådssalen som bevis for det danske demokrati, lyder det fra Steen Jensen i sagsfremstillingen.

Forslaget skal behandles af kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune onsdag i denne uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce