Annonce
Randers

International Yoga Dag: Prøv gratis yoga i Randers i dag

<p>På Kurt Sørensens Maskinfabrik dyrker de yoga i arbejdstiden. Foto Annelene Petersen</p>

Foreningen Yoga Randers markerer i aften, tirsdag, Den Internationale Yoga Dag i Randers med en stor event på J. O. Krags Plads.

Foreningen Yoga Randers markerer i aften, tirsdag, Den Internationale Yoga Dag i Randers med en stor event på J. O. Krags Plads fra klokken halv seks til klokken halv syv,
Annonce
<p>I aften markeres den internationale yoga-dag med yoga-udøvelse på J. O. Krags Plads i Randers. Arkivfoto</p>
I december 2014 udnævnte FN den 21. juni til »International Day of Yoga« og i 2015 blev dagen bl.a. fejret med verdens største yogaevent i Indien med den indiske premiereminister Modi i spidsen for 35.985 yogaudøvere. Også i Danmark og i 83 andre lande over hele verden blev dagen markeret.
I 2016 fejres dagen igen over hele verden og i år er Randers også med.
»Det er gratis at deltage og det kræver ingen tilmelding, så mød bare op. Men kom i god tid, da der forventes over 200 deltagere,« lyder det fra arrangørerne.
Alle med lyst til yoga kan deltage, - begyndere som øvede. Medbring egen yogamåtte/liggeunderlag og kom i hvid top eller T-shirt.
Yogaeventen vil primært bestå af en række klassiske solhilsner som en hyldest til yogaen og i anledning af sommersolhverv.
Yogaeneventen ledes af yogalærer Pernille Madsen og stillingerne vises af yogalærerne Sally Bøye og Irrene Wilsten.
»Arrangementet er foreningen YogaRanders' første store event, og målet er at samle yogamiljøet i Randers og Omegn og markere Randers blandt de førende byer på landsplan i det kraftigt stigende yogamiljø,« fortæller foreningens formand Henning Wilsten.
pcb
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers

Tidligere Randers-chef tiltalt for kreditkortsvindel

Annonce