Annonce
Randers

Internationalt madmarked på Østervold blev velsignet af vejrguderne

Foto: Annelene Petersen
Det turnerende fødevaremarked "European Street Market" med boder fra mange forskellige europæiske lande åbnede tirsdag på Østervold, hvor det vil falbyde lækkerier fra hele Europa frem til og med fredag.

Randers: Selvfølgelig kan det blive for tørt, men folkene bag det internationale madmarked, som tirsdag åbnede på Østervold, kunne alligevel nok have ønsket sig en betydeligt mindre våd start på besøget i Randers. Den overstrømmende modtagelse fra de lokale vejrguder var dog ikke nok til at ødelægge humøret hos hverken briter, italienere, belgiere eller andre af de repræsenterede nationer i madboderne.

Madmarkedet, som officielt hedder European Street Market byder på alskens lækkerier som eksempelvis den spanske nationalret paella, fish'n chips på ægte britisk manér, hollandske oste eller italiensk pesto og ditto kaffe.

Det mobile fødevaremarked er i denne tid på turné rundt i Danmark og har inden Randers blandt andet besøgt Nyborg, Kolding, Skive og Præstø.

Da avisens fotograf kiggede forbi tirsdag eftermiddag, mødte hun trods den på det tidspunkt silende regn lutter store smil hos bemandingen i de forskellige boder, og netop når det regner, kan det jo også være ganske vederkvægende med en varm kop god kaffe, et glas friskpresset juice eller en god og gedigen portion paella.

Efter vejrudsigten at dømme er der da også gode chancer for, at det europæiske fødevaremarked også kommer til at opleve den kronjyske hovedstad fra solsiden. For markedsboderne bliver på Østervold til og med på fredag og vil være åbent alle dagene fra klokken 10 til klokken 18.

Annonce
- Friskpresset juice eller en god kop cappucino. Vi har det hele. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce