Annonce
Erhverv

Christian kunne ikke stå for Carols bamser. Nu vil de og bamserne få pulsen ned hos utrygge børn

Christian Krogh tror så meget på Carol Sannes' sanse-bamser, at han her skudt penge i hendes virksomhed Floofers. Nu skal de sammen udvikle virksomheden. Pressebillede
I maj deltog Carol Sannes i Hestens Hule, Erhverv Randers' pendant til DRs Løvens Hule, og vandt konkurrencen. Nu er sejren blevet suppleret af en aftale med en af hulens investorer, der er blevet partner i virksomheden.

Randers: Da Erhverv Randers i maj havde premiere på Hestens Hule, en kronjysk udgave af DRs Løvens Hule, var det Carol Sannes, som med sin virksomhed Floofers løb med sejren og kåringen som bedst blandt de deltagende iværksættere.

Med sejren fulgte en check på 25.000 kroner fra Vestjysk Bank samt kaffeaftaler med tre af "hestene" fra investorpanelet.

En af disse aftaler - den med Christian Krogh - har nu ført til et samarbejde, der indebærer, at Christian Krogh har smidt en pose penge i Carol Sannes' projekt og er blevet partner i virksomheden.

Annonce

- Det er spændende at investere i en virksomhed, der kan gøre en forskel for mange og være med til at sætte mental sundhed på dagsordenen. Jeg glæder mig til et godt og stærkt samarbejde, siger Christian Krogh.

Sanse-tøjdyr

Han hentyder her til, at Floofers, der ikke bare er navnet på virksomheden, men også på dens produkt, som er sansetøjdyr, der kombinerer flere egenskaber, som kendes fra dels traditionelle tøjdyr, dels fra forskellige former for terapeutiske produkter som eksempelvis kugledyner, varmepuder med mere.

Carol Sannes har selv udviklet Floofers og har hentet inspiration til dem fra både sin erfaring som mor til en søn med ADHD og angst og fra sit arbejde med terapimarsvin. Hun er glad for det nye samarbejde.

Det er spændende at investere i en virksomhed, der kan gøre en forskel for mange og være med til at sætte mental sundhed på dagsordenen. Jeg glæder mig til et godt og stærkt samarbejde.

Christian Krogh, investor


- Jeg glæder mig til, at vi sammen kan skabe nye muligheder og udvikle virksomheden endnu mere. Målet er at gøre en forskel for endnu flere familier og enkeltpersoner, som har det svært, for vi kan alle have en periode i vores liv, hvor alting gør ondt, siger Carol Sannes.

Flooferne indeholder en udtagelig tyngdepose, som kan varieres i størrelse og vægt, og hvis tyngde skyldes kirsebærsten. Stenene har blandt andet den særlige egenskab, at de kan holde på varme og således kan varmes op - eller køles ned. Til flooferne kan også købes en duftpose med lavendel, som ligeledes virker beroligende.

- Vi ser et stort potentiale og satser stærkt på, at vi i fremtiden vil kunne udvide til blandt andet Sverige og Norge, siger Christian Krogh.
Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers FC For abonnenter

Live: Randers FC giver debut til keeper og starter Ankersen på højre back

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Luk døre og vinduer: Politiet opfordrer borgere til at passe på giftig røg fra storbrand - kommer til at brænde i flere dage

Navne For abonnenter

Når pungen og maven er tom, går man i foodbank i Sct. Clemens Kirke - her kommer alle typer af mennesker efter mad

Randers

2000 kunder i Randers uden internet: Teknikere leder stadig efter kabelfejlen

Østjylland

Grenaa på listen: Regeringen vil bruge fire milliarder på nærhospitaler

Sport

Bitsch har truffet atypisk beslutning i Randers HK: - Ingen tvivl om, at det er til alles bedste

Randers For abonnenter

Drømmer du om en dukkert i det fri? Stor badesø i Randers kan blive en realitet om få år

Danmark

Løvkvist: DF har allerede tabt kommunalvalget - spørgsmålet bliver nederlagets størrelse

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Lokal Storegade-kendis lejer endnu en adresse i gaden: Nyt diskotek åbner om få dage - med fri drinksbar

Danmark

Vild forvirring om MitID: Køber nye pas og telefoner for at få det til at virke - det er helt misforstået

Randers

Østbro-kandidater på hjemmebane i Harridslev: Tre mandater vil være en succes

Randers FC For abonnenter

Seneste nyt før pokalopgør: Marxen misser møde med barndomsklub - sådan kan Randers FC stille op

Randers

Kom ind i kampen, politikere: Skal vi have nedslidte idrætshaller, hvor det regner ind?

Annonce