Annonce
Randers

Invitation: Mød politikerne - og få en hotdog

Amtsavisen holder vælgermøder 14 forskellige steder i kommunen, hvor man kan møde politikere fra de 16 partier og lister, der stiller op til valget 21. november - dog ikke alle på én gang! Chefredaktør Axel Præstmark (tv) serverer hotdogs fra vores medbragte pølsevogn til alle, der har lyst til at være med i debatten om, hvordan Randers Kommune skal udvikle sig i fremtiden. Ved pølsevognen kan man også møde journalisterne Jan Sisseck og Karin Hede Pedersen fra avisens valgredaktion. Foto: Annelene Petersen

Randers Amtsavis holder 14 vælgermøder i Randers Kommune. Her får du chancen for at møde politikerne dér, hvor du i forvejen kommer - nemlig ved dit lokale supermarked.

Annonce

Randers: Randers Amtsavis inviterer nu politikere og borgere til at mødes 14 steder i Randers - for at drøfte små og store emner, der har betydning for hverdagen og udviklingen i kommunen.

Politik & pølser er navnet på vores rullende vælgermøder, hvor alle er velkomne til at give deres mening til kende - og lytte til, hvad politikerne og andre lokale borgere synes.

Vi stiller pølsevognen op ved lokale dagligvarebutikker, og sammen med Danish Crown og Tulip byder vi på pølser og brød samt en øl eller vand til at skylle debatten ned med.

- Vi vil gerne rykke vælgermøderne ud af de traditionelle, kedelige rammer, siger chefredaktør Axel Præstmark. Han rykker også ud af sin sædvanlige ramme, idet han vil stå bag disken i pølsevognen. Dels for at servere mad og drikke, desuden for at få en snak med borgerne om, hvad der rører sig i lokalområderne.

Her kan du møde politikerne

De rullende vælgermøder kommer til følgende byer:Mandag 30. oktober klokken 16: Havndal: Dagligbrugsen

Tirsdag 31. oktober klokken 16: Assentoft: SuperBrugsen

Onsdag 1. november klokken 16: Øster Bjerregrav: Dagligbrugsen

Torsdag 2. november klokken 16: Gjerlev: Dagligbrugsen

Fredag 3. november klokken 14: Harridslev: Dagligbrugsen

Tirsdag 7. november klokken 16: Langå: Rema1000

Onsdag 8. november klokken 16: Spentrup: Superbrugsen

Torsdag 9. november klokken 16: Romalt: Rema1000

Fredag 10. november klokken 14: Fårup: Spar

Mandag 13. november klokken 16: Øster Tørslev

Tirsdag 14. november klokken 16: Stevnstrup: Dagligbrugsen

Onsdag 15. november klokken 16: Hornbæk: Rema1000

Torsdag 16. november klokken 16: Nordbyen: Føtex

Fredag 17. november klokken 14: Det gamle Trykkeri, Randers Amtsavis

Annonce

Tæt på vælgerne

- Vores ønske er nemlig også at rykke valgkampen ud af storbyen - ud til nogle af de mange andre byer, der findes indenfor kommunegrænsen, siger Axel Præstmark.

Da planlægningen af avisens rullende vælgermøder gik i gang, havde 14 partier og lister meldt ud, at de stiller op til byrådsvalget 21. november. Siden er der kommet to flere til, og til vælgermøderne kan man træffe repræsentanter fra samtlige 16 opstillede lister og partier. Dog ikke på én gang. Avisen har inviteret tre eller fire politikere til hvert møde, men alle andre, der har lyst, er selvfølgelig velkomne til at møde op.

Målet er, at det skal være de lokale borgere, der sætter dagsordenen og fortæller politikerne om, hvad de mener er vigtigt for den kommunale service og udvikling. Derfor har avisen inviteret politikerne derhen, hvor borgerne er.

- Vores vælgermøder er ikke et helaftens-projekt, men noget alle har mulighed for at deltage i, mens man er på farten efter en pakke fars og en liter mælk, siger Axel Præstmark.

Annonce

Et spændende valg

Han lægger vægt på, at de fleste af møderne foregår udenfor bygrænsen.

- Den tredjedel af borgerne i Randers Kommune, der bor udenfor Randers by har ikke den bevågenhed hos politikerne - og avisen - som de burde have. Det vil vi gøre noget ved på denne måde.

Axel Præstmark understreger, at byrådsvalget i Randers bliver meget spændende.

- Jeg tror ikke, at nogen tør sige noget om, hvem der vinder dette valg. Der er et broget kludetæppe af partier og lister, flere end i mange andre kommuner, og alt kan ske.

- Der er rigtig mange muligheder, og det er ikke nødvendigvis godt for de mange små partier og lister, der stiller op, siger han med henvisning til, at med de mange opstillede partier og lister skal stemmerne fordeles mellem flere.

På de rullende vælgermøder får man chancen for at møde de opstillede kandidater og høre, hvad de står for og ønsker at gøre for kommunens ve og vel - inden X'et sættes på stemmesedlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Randers FC For abonnenter

Anfører nærmer sig comeback: - Der skal nok ligge mange point til os

Annonce