Annonce
Randers

Inviterede på cykelture i vinterkulden

På Rådhustorvet bød kommunens handicap- og ældreområde mandag eftermiddag på både kaffe, kage og cykelture. Foto: Anne-Mette Madsen

Handicap-området markerede en randrusianske Danmarksrekord i cykelture

RANDERS: Randers er det sted i landet, hvor der er kørt absolut flest ture gennem Cykling uden alder i 2018. Sammenlagt er det er blevet til mere end 1.300 ture og hermed over 1.300 dejlige oplevelser for ældre og handicappede borgere, som takket være frivillige cykelpiloter har fået en cykeltur ud på gader og stræder.

Det markerede handicap- og ældreområdet i går eftermiddag med en cykel-event på Rådhustorvet, da de stor alle klar med kaffe, kage og gratis cykelture til de julehandlende.

Mange julehandlende stoppede op, nød en kop kaffe og fik en snak om muligheden for at blive frivillig cykelpilot. Der var også mange, der benyttede lejligheden til at nyde julebyen Randers fra et sæde i en rickshaw-cykel.

På denne kolde eftermiddags kunne alle varme sig på en god nyhed fra Trygfonden og Sparekassens fond. Begge fonde har doneret økonomiske midler således, at der i det kommende år, vil der blive indkøbt firenye cykler til glæde for ældre og handicappede borgere i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Brand i etageejendom i Grenaa

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];