Annonce
Randers

Iværksætter klar med digitalt visitkort: Hold kortet tæt på en telefon, og vupti popper din profil op

Iværksætter Omran Hamid, Randers, har et nystartet firma, der laver digitale visitkort ved navn Skyline Card. Foto: Anne Myrup Frost
I denne højteknologiske tid er det totalt gammeldags at rende rundet med en bunke visitkort i tasken eller i pungen, mener iværksætteren Omran Hamidi. Han har etableret sit firma, Skyline Card, som selv, via et plastikkort, putter informationerne ind på telefoner, det holdes i nærheden af.

Randers: Under overskriften "Skyline Card - et elektronisk visitkort der fremtidssikrer din virksomhed" har 23-årige Omran Hamidi, Randers, etableret sin egen virksomhed, der pt. findes  hjemme hos hans forældre på Viborgvej i Randers.

- Jeg har brugt det som et coronaprojekt at få firmaet i gang. Jeg er hoppet fra at læse HA på Aarhus Universitet og har også haft et andet firma med flytteservice, som nu er sat i bero. Og nu skulle det her så prøves, siger Omran Hamidi.

Han fortæller, at han slet ikke kan lade være med at sætte noget i gang.

Annonce

- Da jeg var 15-16 år begyndte de. Jeg havde mit eget tøjbrand, og har også haft mit eget telemarketing-firma, der solgte mobil-abonnementer og forsikringer, siger Omran Hamidi, der kom til Danmark som fire-årig sammen med resten af sin familie. Boede først i Bjerregrav og derefter i Randers.

Han har været i gang i et par måneder med sit digitale visitkort og har haft 15-20 kunder.

Miljøvenligt

- Et elektronisk visitkort er et nemt, effektivt og miljøvenligt alternativ til de traditionelle papirvisitkort, lyder det fra Omran Hamidi, der fortæller, at han er det eneste firma med den slags vare i Europa.

- Men i USA er der mange. Kortet har været kendt længe, det er som en slags kreditkort, så det vil ikke give mening at forsøge at få patent på det, siger iværksætteren.

Han står foran møder med flere forskellige, som han håber på, bliver investorer i firmaet.

- Kortene er færdige, de er trykt i Italien, og så skal jeg selv lægge data ind, og får trykkerier til at trykke dem, siger Omran Hamidi.

Et kort, uden personlig forside, koster 249 kroner, mens et kort med billede efter eget ønske kommer op i 499 kroner.

- Men hvis det var et papirvisitkort, så er det jo en udgift man har typisk hvert eneste år, her er det en engangsudgift, siger firma-ejeren.

Annonce

Endnu et skridt

Han kalder digitalisering af visitkortet endnu et skridt i den teknologiske udvikling, og understreger, at vi jo i højere grad i dag sender mails i stedet for breve. Derfor er det også naturligt at skifte papirvisitkortet ud, mener han.

Konceptet er altså et plastikkort, og kun ét af slagsen, hvor ens informationer ligger på. Det kan så bruges igen og igen. Skal oplysningerne ændres, gøres det online.

- Med et innovativt visitkort giver du din virksomhed en ekstra wow-faktor, der gør, at den skiller sig ud fra mængden. Et elektronisk visitkort kan indeholde billeder, videoer og meget mere, som alt sammen er samlet ét sted, så det er nemt for kunden at danne sig et overblik over, hvad din virksomhed kan, lyder det fra Omran Hamidi.

Kortet skal blot holdes tæt på en telefon, langt de fleste nyere telefoner har funktionen, der har en såkaldt NFC-chip, og vupti, springer profilen fra kortet over på telefonens display.

Det digitale visitkort holdes hen til telefonen, og hopper lynhurtigt over på en telefon, der har en NFC-chip, hvilket de fleste nyere telefoner har. Foto: Anne Myrup Frost
Annonce
Randers For abonnenter

Fra ruiner til nyt boligkvarter: Snart begynder udlejningen af de første boliger på Møllestensvej ved Gudenådalen

Danmark

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Afgående borgmesterkandidat vil ikke uddybe sit overraskende farvel til politik: - Jeg er sgu lidt kedelig

Randers FC For abonnenter

Randers FC jubler over talentsalg: - En god handel og et kæmpe skulderklap

Navne

Dødsfald: Farvel til en ærlig og driftig forretningsmand, der har tørret hænder på folk over hele verdenen

Randers FC

Familien har dobbelttjekket destinationen: Randers FC sælger talent til tysk topklub

Randers For abonnenter

Dyrt facebookopslag: Sur smiley og bøde på 7500 kroner til lokal helsekost-webshop

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Den pleje og omsorg, vi ansatte burde kunne give i ældreplejen, har vi ikke tid til at levere

Randers

Mulig afløser er klar: Tidligere godsdirektør melder sig som ny spidskandidat for Venstre

Danmark

Få overblikket: Her er uddannelserne med det højeste snit

Navne For abonnenter

Sammenlægning har lettet arbejdet

Leder For abonnenter

Amtsavisen mener: Syg forklaring fra Brøns rammer os alle

Randers

Færdselssager fra døgnrapporten: Flere uheld og narkokørsel

Annonce