Annonce
Norddjurs

Iværksætter med sundhedstrang: Først var det sukker, nu er det ketchup

Simon Dalhof har startet sin egen produktion af ketchup. Sund ketchup ifølge ham selv. Foto: Niels Åge Skovbo /Fokus Foto
Simon Dalhof har udviklet sin egen ketchup, som han nu producerer og sælger fra Grenaa.
Annonce

GRENAA: Han har allerede sat sundt sukker i produktion, og de sidste tre år er desuden gået med også at udvikle en sund ketchup. Verdens sundeste, kalder han den selv.

30-årige Simon Dalhof holder til i en nedlagt fiskefabrik på havnen i Grenaa, hvorfra han pakker og distribuerer sit selvudviklede sukker, Mamma’s Zugar. Der har han også netop trykket på startknappen til sin nymonterede produktionslinje for nu også at producere ketchup – Gardens Ketchup.

- Den var egentlig tænkt til privatbrug, men jeg fandt ud af, at der var en kæmpe interesse. Rigtig mange har jo ligesom mig en stor kærlighed til ketchup, men ofte indeholder det desværre alt for mange usunde ting. Derfor udviklede jeg min egen økologiske slags lavet af gode råvarer og med sødme fra en krystalliseret antioxidant, der ikke påvirker blodsukkeret, forklarer Simon Dalhof.

Iværksætteren har brugt næsten tre år på at finde de helt rigtige råvarer og sammensætninger og er nu klar med sit produkt på flaske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce