Annonce
Østjylland

Kort efter åbning: Jørgensens Hotel siger farvel til direktør og øverste chef

Søren Mandrup blev onsdag afskediget som hotel- og konferencechef på Jørgensens Hotel efter kun et halvt år i jobbet. Forpagterne indleder nu jagten på en permanent afløser. Arkivfoto: Morten Pape
Forpagterne bag Jørgensens Hotel har onsdag afskediget driftsdirektør Christian Deijenberg og hotel- og konferencechef Søren Mandrup. Sidstnævnte har kun siddet i jobbet i få måneder.
Annonce

Horsens: Forpagterne bag Jørgensens Hotel har med omgående virkning sagt farvel til hotel- og konferencechef Søren Mandrup og driftsdirektør Christian Deijenberg.

- Det er rigtig ærgerligt, men når mange nye medarbejdere ansættes, falder nogle godt i hak, andre gør ikke. Vi har skilt os pænt af med dem. Ellers hører årsagerne ind under personalemæssige forhold, som jeg ikke ønsker at komme mere ind på, siger Mads Hylleholt Bøttger, der sammen med Claus Fribo fra Dragsholm Slot forpagter det historiske Horsens-hotel og restaurant Eydes på Søndergade.

Christian Deijenberg, der formelt er driftsdirektør i Byens Hotel, blev ansat helt fra start i projektet og har fungeret i sit job i cirka to år. Hans stilling genbesættes ikke.

- Han har været med i bygge- og restaureringsfasen. Det har ikke været meningen, at han skulle være her permanent, siger Mads Hylleholt Bøttger.

Den udlægning bekræfter Christian Deijenberg over for Folkebladet.

Annonce

Chef startede i januar

Søren Mandrup startede i januar 2020 i en dobbeltrolle som hotel- og konferencechef, og han erstattes i første omgang af Jakob Teislev, der får samme funktioner.

- Han er konstitueret i tre måneder. Vi kender ham i forvejen - han har været i udlandet og på diverse hoteller og feriecentre. Jakob er lige nu selvstændig konsulent og springer til med det samme, siger Mads Hylleholt Bøttger.

Christian Deijenberg har i to år været driftsdirektør for Byens Hotel, som står bag forpagtningen af Jørgensens på Søndergade. Nu er det slut. Arkivfoto: Morten Pape

Stillingen bliver dog slået op. Om den konstituerede chef søger den, må tiden vise.

- Vi vil have den bedste kandidat. Vi har store ambitioner for hotellet, der fortjener de bedste ledere, lyder det fra forpagteren.

Annonce

Turbulent start

Mads Hylleholt Bøttger siger, at Jørgensens Hotel efter omstændighederne har fået en "rigtig fin" åbning.

- Vi har fået utroligt mange positive tilkendegivelser om restaureringen og de fantastiske rammer. Vores restaurant og vinbar kører godt, og vi er glade for modtagelsen i byen.


Vi stod klar til at åbne i marts og havde trænet al personale op. Så blev alt aflyst, og i stedet brugte vi tiden på at spise 4000 tarteletter tiltænkt åbningen.

Mads Hylleholt Bøttger


Coronaen var en hammer i hovedet:

- Det har været en turbulent periode. Vi stod klar til at åbne i marts og havde trænet al personale op. Så blev alt aflyst, og i stedet brugte vi tiden på at spise 4000 tarteletter tiltænkt åbningen, siger Mads Hylleholt Bøttger.

En uge med 100 procent belægning omkring Krimimessen og 80 procent belægning hen over sommeren blev til ingenting, og selv om der er kommet gang i overnatningerne, er det på et andet niveau.

Annonce

Det lysner i efteråret og 2021

- Det ser godt ud igen i efteråret. Vores erhvervsgæster er tilbage efter sommerferien, og mange bryllupper er flyttet et år, så vi har meget booket i 2021, siger forpagteren.

Mads Hylleholt Bøttger er på Jørgensens Hotel en-to dage om ugen.

- Jeg vil altid følge projektet tæt, og jeg vil være her mere, når vi skifter ud på ledende poster.

De øvrige nøglemedarbejdere er på plads.

Jørgensens Hotel åbnede i maj 2020. Arkivfoto: Morten Pape

- Vi har mange dygtige medarbejdere, og overordnet set er jeg rigtig godt tilfreds med de ansatte. Det var en hektisk start, men tingene tager virkelig form. Kvalitet og niveau stiger fra gang til gang, jeg er her - det er en fornøjelse, siger Mads Hylleholt Bøttger.

Jørgensens Hotel og Eydes åbnede midt i maj efter lang tids restaureringsarbejde og siden coronaventetid.

Ejendomselskabet Casa A/S ejer bygningen og har forestået byggearbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce