Annonce
Debat

Ja tak – Louise Brown har nemlig ret!

Læserbrev: Ja tak – Louise Brown har nemlig ret! Og det demonstrerer du så fint i din offentliggørelse af en intern mail d. 14. september, Bjarne Overmark.

Bjarne Overmark valgte tirsdag d. 14. september at offentliggøre en intern mail, da han blev nedstemt i byrådet aftenen før. Her havde Bjarne anmodet om at få behandlet et punkt på den lukkede dagsorden, og her valgte byrådet at stemme om, hvorvidt punktet skulle behandles eller ej. Heldigvis skete der det, som jeg har efterlyst på det seneste – man tog stilling og stemte punktet af dagsordenen. OG TAK FOR DET!

Men hvad er det nu, der sker, når man sætter grænser for små børn i trodsalderen? Sådan virker det som om, at det også er med Bjarne. Når Bjarne ikke får sin vilje, stikker han også i et hyl og kaster sig på gulvet i arrigskab. Som han selv skriver i sit Facebookopslag: “Som jeg sagde på byrådsmødet i går, så tvang borgmesteren debatten om direktørens bizarre mail ud i et andet forum - og jeg har hermed givet bolden op til offentlig debat om sagen”.

Annonce

Så hvis nogen indtil nu har været i tvivl om, hvad jeg mener med frygtkultur, så kan de umuligt være det længere. “Hvis jeg ikke får min vilje, gør jeg nøjagtig, hvad det passer mig. Jeg pisser på de demokratiske spilleregler, på embedsværket og på mine kolleger - og får det konsekvenser, så er det JERES skyld - I kunne bare have gjort, som jeg forlangte - samtidig med at jeg i øvrigt påstår, at jeg kæmper for den lille mand”.

Jeg kalder det bluff, Bjarne. Jeg tror, at det er længe siden, at du har været optaget af andet end kampen for kampens skyld. Den lille mand er i bedste fald bare et redskab.

Jeg kalder det bluff, Bjarne. Jeg tror, at det er længe siden, at du har været optaget af andet end kampen for kampens skyld. Den lille mand er i bedste fald bare et redskab.

Måske skulle du se nedstemningen som et vink med en vognstang. Måske gider de ikke høre på dig mere. Så hvorfor står du ude i regnen, Bjarne?

Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers For abonnenter

Nye planer kan måske redde p-pladser i Trangstræde og bevare busterminalen: Her er status på planerne for populær parkeringsplads

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Den hårdtslående skønhedsdronning fra Randers fylder 50

Randers FC For abonnenter

Seneste trupnyt: Randers FC-anfører glipper pokalopgør mod barndomsklub - Graves ude af topopgør

Kultur

’Pretty Woman – The musical’ kommer til Værket i efteråret 2022

Randers For abonnenter

Smitten i Randers-forstad tredoblet siden fredag - også i kommunen er der vækst i coronasmitte: Sådan skal du forholde dig til tallene

Leder

Der skal otte nye i Randers Byråd. Mindst. Sådan kan din stemme skabe den nødvendige fornyelse og stoppe den dumme fnidderfnadder.

Navne For abonnenter

'Brødrene' har løst et utal af opgaver under og over jorden - blandt andet pipelinen med øl til Storegade

Debat

Debat: Verdenstimen og Verdensmål - Skolen kan ændre verden

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Forsvarsministeriet kendte til forurening og trussel mod grundvand: Ordførere kritiserer manglende orientering

Debat

Sofie Østergaard: Lader du din partner styre økonomien for dig?

Randers

To unge mænd anholdt efter overfald på 17-årig: Sparkede ham flere gange i ansigtet og på kroppen

Randers For abonnenter

Randers Amtsavis analyserer: Derfor mister Dansk Folkeparti magt i Randers

Randers

50 år med Randers Lille Skole: En skole der tog afstand fra "den sorte skole"

Annonce