Annonce
Randers

Jaguaren erobrer regnskoven tilbage

Jaguaren er ved at erobre mere regnskov i Randers Regnskov tilbage. Pressebillede
Annonce

Randers: Randers Regnskov har budt velkommen i det nye jaguaranlæg, hvor man kommer endnu tættere på de majestætiske og farlige dyr.

- Du skal forestille dig, at du på din vej igennem den frodige regnskov pludselig ser en lysning – en åben plads fyldt med containere, gravemaskiner og lastbiler læsset med tømmer. Du når lige at tænke ”Åh nej, er de i gang med at fælde regnskoven” men indser så, at maskinerne står stille, og området er forladt, fortæller direktør Henrik Herold.

Naturen har sejret og er nu i gang med at generobre det område, hvor guldgraver- og tømrerfirmaet er trængt ind. Men maskinerne er der stadig som et minde om, hvad der kan ske, hvis ikke vi passer på verdens regnskove.

- Det er temaet i vores nye udstilling, der indvies til påske, og som er inspireret af områderne omkring Randers Regnskovs eget naturreservat Bigai i Ecuador, siger direktøren videre.

Som den spændte direktør påpeger, så er det altid fantastisk at kunne tilbyde så markant en oplevelse, som tager udgangspunkt i noget virkeligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce