Annonce
Debat

Jeg ved, hvor der findes en have så skøn ...

Sommeren står for døren, og traditionen tro vender Rådhushaven tilbage. Et enestående initiativ, som skaber liv og glæde i Randers. Det gør byen hyggeligere og giver et frirum for børn og voksne.

Desværre er det en kortsigtet glæde, for haven fjernes ved udgangen af sommeren, og Randers skal igen have kunstigt åndedræt for ikke helt at dø. Det kan ikke passe, at vi kun kan holde liv i byen i juli og i Randers Ugen. Der skal ske noget mere i Randers, og vi skal turde have høje ambitioner for vores by. Byudvikling og fornyelse er en forudsætning for byens puls. Derfor skal vi selvfølgelig have projektet "Byen til vandet" gennemført, så de grønne områder i byen vil være blivende. Der skabes en større sammenhænge mellem vandet og byen, bedre muligheder for et cafémiljø, musik, teater og gadekunst. Et byrum, der skaber dynamik, og som vil være samlingssted for flere generationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce