Annonce
Randers

Jennum Rock er udsolgt en måned før det går løs

Jennum Rock med plads til 300 i Jan Sørensens baghave finder sted 24. maj. Og der meldes udsolgt allerede. Arkivfoto: Annelene Petersen
Det viste sig at være en god idé, de to vennepar fra Jennum fik, da de ville lave en festival med kopibandet The Boss - Tribute to Springsteen i baghaven. Nu er de 300 billetter revet væk til begivenheden 24. maj.

Jennum: Fik du ikke købt dig en billet til Jennum Rock fredag 24. maj, er "det bare ærgerligt, Sonnyboy". Billetterne er revet væk en måneds tid før begivenheden.

- Det er da dejligt. Vi kan ikke være andet end tilfredse, lyder det fra initiativtager Jan Sørensen, der sammen med sin kone, Mona og venneparret, Tina og Henrik Mikkelsen, har fået koncerten op at stå i baghaven.

Han havde nu godt luret, at det kunne gå hen og blive en succes med billetsalget.

- Ja, for da vi først kom i gang, gik det meget hurtigt med, at billetterne forsvandt. Så det kommer ikke bag på mig, at der allerede er udsolgt. Og der er ikke noget at gøre, hvis man gerne vil købe billet. Det er politiet, der har bestemt, at vi må være 300 i haven, siger Jan Sørensen.

Han fortæller, at de fire arrangører er godt med. Nu mangler de bare at få etableret scene og bygget det hele op i haven.

- Tirsdag begynder vi at bygge det skur, lydmanden skal have, og vi er klar til at gå i gang med det hele. Vi er meget spændte. Vi har også været på besøg på borgmesterkontoret for lige at sige hej, så borgmesteren kunne se, hvem vi var, før han kommer og åbner koncerten, siger han.

Desuden har Jan Sørensen skrevet til meteorolog Peter Tanev for at bede om godt vejr.

- Ham mødte vi engang til en bålfest ved havnen i Randers og faldt i snak med. Og da vi skiltes, sagde han, at hvis vi nogensinde fik brug for hans hjælp, så skulle vi bare kontakte ham. Så det har jeg gjort, så vi kan få noget godt vejr. Vi har også en fribillet til ham, hvis han skulle have lyst til at komme til Jennum med en god vejrudsigt, siger Jan Sørensen.

Der optræder to bands fra klokken 17 til klokken 24. Nemlig det lokale band fra Spentrup, Blue Minds, og The Boss - Tribute to Springsteen.

Jennum Rock støttes af Elrofonden og er med i Elrodagene. Og hvis alt går vel, er Jennum Rock en tretrinsraket og skal holdes tre år i træk. Er der overskud efter festivalerne, foræres det til hospitalsklovnene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce