Annonce
Randers

Jennumparken har fået corona-kids

Laura, Ida, Rebecca, Miray og Anthon fra Jennumparkens Fritidshjem skabte ”Corona-couple Connie og Curt”. Tilsendt foto
Det oprindelige corona-couple fra fritidshjemmet har udklækket fem unger hos Galleri Randers.
Annonce

RANDERS: På Jennumparkens fritidshjem er de første corona-kids blevet udklækket, efter at førskolebørnene Laura, Ida, Rebecca, Miray og Anthon skabte ”Corona-couple Connie og Curt”.

Onsdag 6. maj blev Connie & Curt flyvefærdige og forlod reden på fritidshjemmet. De ville tættere på byen og har nu bygget bo i Galleri Randers.

De har hygget sig i disse fredelige omgivelser, og resultatet af dette er fem nye corona-kids.

Annonce

Nodeark, bølgepap og tennisbolde

Kroppene er lavet af diverse plastflasker. Fjerene af nodeark, bogsider, plastposer og bølgepap, hovederne af tennisbolde, klemmer og kapsler. De er udklækket i låget fra en gammel vasketøjskurv.

Den eneste hane i kurven blev døbt Carlo Corona, og de fire piger blev døbt Carmen Corona – Carina Corona – Carola Corona og Carla Corona.

Der er stadigvæk æg i reden, og det er spændende, hvad de bliver til.

Annonce

Fantasi-fugle

De andre fritidshjemsbørn i Jennumparken har også lavet Corona-fugle af gamle træpaller og pynt. Det er blevet til 15 farverige fantasifugle, som sammen med corona-kids kan ses i Galleri Randers fra fredag den 29. maj. Alle fuglene kommer på auktion lørdag den 5. september på en kunstudstilling i parken på Højriis i Dronningborg. I forbindelse med udstillingen og auktionen optræder Jennumparkens Børnekor. Indtægten går ubeskåret til indlagte kræftramte børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Kampen minut for minut: Flere pragtmål sendte Randers FC foran - men Hobro pressede i intens kamp

Annonce