Annonce
Navne

Jens-Henrik Kirk bliver ny leder på Blå Kors Hjemmet i Hobro

Jens-Henrik Kirk bliver ny forstander på Blå Kors Hjemmet Hobro. Pressefoto
Det bliver byrådsmedlem for de konservative og tidligere efterskoleforstander Jens-Henrik Kirk, der bliver den nye leder på Blå Kors Hjemmet Hobro.

Blå Kors Hjemmet Hobro har ledt efter den helt rigtige leder til at overtage styringen af det store botilbud i Hobro, efter den tidligere leder har skiftet jobbet ud med en stilling som vicegeneralsekretær i Blå Kors Danmark.

- Vi er rigtig glade for, at Jens-Henrik nu er klar til at videreføre det gode arbejde i Hobro. Jens-Henrik har stor erfaring med ledelse og vil helt sikkert også være meget kompetent til at videreføre og udvikle de gode relationer til både Mariagerfjord og de mange andre kommuner, som Hobro-hjemmet samarbejder med, siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.

Jens-Henrik Kirk har igennem 14 år været forstander på Mariager Efterskole, indtil han i 2019 valgte at sige jobbet op for at komme i Folketinget. Nu bliver fokus dog helt på Blå Kors Hjemmet Hobro og den nye opgave der.

Annonce

- Jeg har savnet at være leder og have en daglig betydning for andre mennesker. Jeg har som person brug for at have direkte kontakt med mennesker i mit arbejde, og så ligger Hobro-hjemmet jo dejlig tæt på mit hjem og i min kommune, som jeg er meget optaget af fungerer godt for alle mennesker, siger Jens-Henrik Kirk.

Jens-Henrik Kirk har i indeværende valgperiode været 2. viceborgmester i Mariagerfjord Kommune, hvor han blandt andet har siddet med i økonomiudvalget samt børne- og familieudvalget.

Skal lære målgruppen at kende

Jens-Henrik Kirk er uddannet socialrådgiver og har taget en diplomuddannelse i ledelse. Han glæder sig til at arbejde i en organisation, der kæmper for, at udsatte mennesker i Danmark får hjælp og omsorg.

- Jeg har altid været meget optaget af socialpolitik. Blå Kors er bredt anerkendt for stor faglighed og engagement, og så bygger Blå Kors på nogle værdier og et menneskesyn, som jeg personligt kan stå inde for og gerne vil være repræsentant for, siger Jens-Henrik Kirk.

Jens-Henrik Kirk skal nu med egne ord i gang med for alvor at lære målgruppen at kende på Blå Kors-hjemmet, der er et botilbud for mennesker med misbrug af alkohol og andre rusmidler samt et midlertidigt botilbud for hjemløse.

- Noget af det første, jeg skal i gang med, bliver naturligvis at lære medarbejdere og beboere at kende og i det hele taget at lære målgruppen bedre at kende. Det glæder jeg mig meget til at komme i gang med, og så håber jeg, at jeg på sigt kan være med til at sætte yderligere fokus på det vigtige arbejde, der bliver gjort i Blå Kors Danmark.

Jens-Henrik Kirk er 44 år og har været gift med sin kone Camilla i 24 år og har tre børn i alderen 12-17 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Landdistrikter står højt på politikernes dagsorden: Alle vil gøre noget for at fastholde den gode udvikling

Annonce