Annonce
Randers FC

Jonas Bager med i ny dansk triumf

Jonas Bager kan se tilbage på en uge, hvor det er blevet til spilletid i begge U21-landskampe. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Som i opgøret mod Belgien tidligere på ugen kom Jonas Bager på banen i slutfasen af søndagens opgør mod Frankrig.

Brest: Randers FC-spilleren Jonas Bager tog endnu engang rollen som indskifter, da det danske U21-landshold søndag aften besejrede Frankrig med 1-0 på udebane.

Jonas Bager fik det sidste kvarters tid på banen, hvor der var nok at se til for Bager og de øvrige danskere i kampens slutfase, hvor Frankrig pressede på for udligning. Franskmændene kom da også til et par store chancer, men Daniel Iversen i det danske mål stod fremragende, og Danmark holdt stand.

Dermed har Danmark inden for få dage slået både Belgien og Frankrig, selv om holdet mangler profiler som Robert Skov, Mikkel Duelund, Jacob Bruun Larsen, Philip Billing og Joachim Andersen.

Både Frankrig og Belgien gik igennem EM-kvalifikationen som gruppevindere.

- At vi slår dem, vidner om utrolig stor styrke og bredde i vores trup, siger AaB-spilleren Oliver Abildgaard til DBU's Facebook-side.

Abildgaard blev matchvinder mod Frankrig, da han scorede kampens eneste mål på et hovedstød kort inde i anden halvleg. Ved EM til sommer er Danmark i indledende pulje med Tyskland, Østrig og Serbien. Kun gruppevinderen er sikker på avancement til semifinalerne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce