Annonce
Randers FC

Jonas Bager udtaget til EM-trup: - Han har spillet et stærkt forår for Randers FC

Randers FC er tæt på at kunne booke en EM-billet til Italien. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Jonas Bager er blandt de 26 spillere, som U21-landstræner Niels Frederiksen tirsdag har offentliggjort frem mod sommerens EM i Italien.
Annonce

Randers: Randers FC-profilen Jonas Bager er med i den trup, som U21-landstræner Niels Frederiksen tirsdag eftermiddag har udtaget frem mod sommerens EM-slutrunde i Italien.

Den stærke centerforsvarer er blandt de 26 spillere, som Niels Frederiksen satte navn på ved et pressemøde i Hornbæk IF på Sjælland. Tre spillere bliver dog sorteret fra, når den endelige trup offentliggøres 7. juni.

Men Jonas Bager fik fine ord med på vejen, da Niels Frederiksen gennemgik navnene i truppen på pressemødet.

- Han har spillet et rigtig stærkt forår for Randers FC. Han er en spiller, der elsker at forsvare. En forsvarsspiller med stort F, sagde Niels Frederiksen.

Udover Jonas Bager er Victor Nelsson fra FC Nordsjælland, Asger Sørensen fra Regensburg, Joachim Andersen fra Sampdoria og Jacob Rasmussen fra Empoli udtaget til de centrale forsvarspositioner.

Da U21-landsholdet veksler mellem at spille 4-3-3 og 3-4-3 med tre centrale forsvarsspillere virker det sandsynligt, at alle fem kommer med i den endelige trup på 23 spillere.

Danmark er i indledende pulje med topseedede Tyskland, Østrig og Serbien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce