Annonce
Randers

Jorton vil cementere Randers' position som uddannelsesmetropol

Tradium Talent College, skolehjem for studerende og kursister, har en samlet projektsum på 34 mio. kr. Pressebillede

Tradium Talent College, skolehjem for studerende og kursister, har en samlet projektsum på 34 millioner kroner.

Annonce

Randers: Tradium Talent College, der vil blive placeret på Vester Allé 26, bliver et skolehjem for studerende og kursister. Randers har med tiden udviklet sig til et østjysk uddannelsescenter, og nu bliver denne position yderligere cementeret.

Entreprenørvirksomheden Jorton har vundet hovedentreprisen med en samlet projektsum på 34 millioner kroner. Den endelige kontrakt blev underskrevet fredag den 15. september, mellem de to tilfredse parter, Jorton og bygherren Tradium.

Tradium i Randers udbyder en lang række erhvervsuddannelser, og der er en stor tilvækst i elever og kursister fra hele landet. Derfor har der været et behov for at skabe et reelt elevhotel, der kan give udefrakommende en tryg base og et godt studiemiljø, mens de er i Randers og omegn.

Fra Jortons side er man begejstrede for at skulle være hovedentreprenør på projektet, der cementerer Randers' position som en innovativ studieby. Samtidig er elevhotellet en spændende konstruktion, der skal fungere som et midlertidigt hjem, men også skabe et dynamisk studiemiljø, både fagligt og socialt.

Projektet omfatter opførelsen af et skolehjem i tre etager med en tagterrasse. Bygningen vil bestå af en tre etagers fløj mod Sankt Peders Gade og en tilstødende fløj i to etager med tagterrasse. Det samlede etageareal bliver i alt cirka 2.070 kvadratmeter.

Byggeriet vil være betonelement-byggeri med lette facade elementudfyldninger udført i modulært byggesystem. I forbindelse med byggeriet skal der udføres omkringliggende opholdsarealer og etableres p-pladser.

Det er planen, at elevhotellet skal stå færdigt allerede i efteråret 2018.

/exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra ny skuffelse i Herning: Det ekstraordinære udeblev

Annonce