Annonce
Randers HK

Jubel: Randers HK-talenter vinder ligasejr i Ikast

Randers HK-talenter i aktion under træning tidligere på sæsonen. Tirsdag aften vandt U17-holdet over Ikast. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
I anden spillerunde i U17-ligaen vandt Randers HK ude over Ikast Håndbold.

Ikast: Efter fire måls nederlaget til Skanderborg i ligapremieren tidligere på måneden kom Randers HK på tavlen i U17-ligaen, da de tirsdag aften vandt 28-21 over Ikast.

Sejren kom i hus efter en god første halvleg, hvor Randers HK fik skabt en ti måls føring. Derefter var der aldrig tvivl om udfaldet.

- Vi var klar fra start og satte os hurtigt på kampen. Vi havde flow i vores angrebsspil, mange gode udspil til fløjene og bid i tacklingerne i vores forsvar.

- Fra midten af første halvleg gik Ikast dog frem i et meget offensivt forsvar, hvor de nærmest kørte et halv-bane-pres. Det gav os nogle udfordringer, siger træner Sidsel Bodholt, der ikke var tilfreds med anden halvleg.

- Det var et svært forsvar, vi spillede over for, og det stressede os lidt og bredte sig til vores eget forsvar, hvor vi lavede nogle dumme fejl. Vores anden halvleg var ikke særlig god, men det var en lærerig kamp, og pigerne skal have ros for en god præstation.

Sidsel Bodholt roste de to fløje Sille Sorth og Anne Sofie Grønning for at eksekvere fint på de mange udspil, som Randers HK fik skabt i kampen.

U17-ligaen

Ikast Håndbold - Randers HK 21-28

Randers HK: Målscorere ikke oplyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Rapport beskriver betændt klima i byrådet: Afslører ødelæggende tillidskrise

Annonce