Annonce
Navne

Jubilæum: Bodil Vestergaard

Bodil Vestergaard.

Lektor Bodil Vestergaard kan 8. august fejre 25 års jubilæum på Tradium Handelsgymnasiet.

Bodil Vestergaard er uddannet cand.mag. fra Aarhus Universitet og har siden 1994 undervist på Handelsgymnasiet i fagene engelsk, historie og kulturforståelse med løbende efteruddannelse undervejs - også med en del fag uden for studieprogrammet på Aarhus Universitet.

Bodil Vestergaard er en særdeles fagligt dygtig og kompetent underviser, der aldrig springer over, hvor gærdet er lavest, og som ikke er bange for at sætte sig selv i spil, hverken i undervisningen eller i opbygning af relationer med eleverne, som stille og roligt finder ud af, at de med Bodil har en underviser, der i sin formidling af faget i høj grad formår at ”flytte dem” i det faglige samspil. Bodil Vestergaard er meget vidende inden for sine fag, og det er derfor ikke så underligt, at rigtig mange 3.g-elever søger Bodil som vejleder i de store flerfaglige eksamensforløb på handelsgymnasiet.

Bodil Vestergaards faglighed spænder bredt, hvilket også kommer mange forskellige elevgrupper på Handelsgymnasiet til gode, herunder økonomiklasser, internationale klasser og engelsksprogede klasser på Global Studies, hvor Bodil bl.a. underviser i kulturforståelse på engelsk - et vigtigt fag i forståelsen af det globale samfund og ikke mindst som forberedelse til Kinarejser for Global Studies, hvor konkret kulturforståelse er en nødvendighed for at kunne begå sig og indgå i konstruktive relationer på tværs af meget forskellige kontinenter.

At Bodil Vestergaard er en meget afholdt underviser og kollega skyldes i lige så høj grad, at hun interesserer sig for sine elever og deres velbefindende, og at Bodil er en god samarbejdspartner og sej kollega, som man absolut kan regne med!

Jubilæet markeres ved en intern reception torsdag 8. august på Tradium Handelsgymnasiet, Rådmands Boulevard.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Pædagogmedhjælper tilbage til Stjernehuset: - Jeg er så glad for at 'komme hjem'

Annonce