Annonce
Erhverv

Jubilæum i fremadstormende ingeniørvirksomhed: Det har været 75 år med rådgivning i øjenhøjde

Oluf Jørgensen har hovedkontor på Langmarksvej i Horsens, hvor blandt andre anlægsingeniør Mikkel Bjerg Larsen (til venstre) og administrerende direktør Brian Andreasen har arbejdsplads. Arkivfoto: Morten Pape
Oluf Jørgensen A/S beskæftiger i dag 270 medarbejdere fordelt på seks lokationer i Horsens, Aarhus, København, Sønderborg, Odense og Roskilde.
Annonce

Horsens: Det er i disse dage 75 år siden, at ingeniøren Oluf Jørgensen etablerede sig i et værelse i sin svigermors lejlighed på Torvet i Horsens.

Her lavede han de første beregninger i det selskab, som i dag bærer hans navn og beskæftiger 270 medarbejdere på tværs af seks kontorer.

- Det har været 75 år med rådgivning i øjenhøjde og vi ser frem til også i de kommende år at føre vores kunders visioner ud i livet ved at levere ingeniørfaglig rådgivning på højeste niveau, siger Brian Andreasen, administrerende direktør, i en pressemeddelelse.

Han har selv været en del af virksomheden gennem 35 år, og særligt i de seneste 10 år, mens han har siddet for bordenden, er udviklingen gået stærkt.


Vi ser frem til også i de kommende år at føre vores kunders visioner ud i livet ved at levere ingeniørfaglig rådgivning på højeste niveau.

Brian Andreasen, administrerende direktør


I 2016 åbnede firmaet kontor i København og året efter i Aarhus. I 2019 opkøbte Oluf Jørgensen A/S Sønderborg-ingeniørvirksomheden SlothMøller, og sidste år flyttede virksomheden hovedkontor fra Bygholm Søpark til større rammer på Langmarksvej.

Og i sit seneste regnskab i oktober kunne firmaet præsentere sin foreløbig højeste toplinje med en omsætning på 200 millioner kroner.

Jubilæumsdagen fredag 15. januar blev på grund af coronasituationen markeret med en online fællessamling for de hjemsendte medarbejdere.

- Vi glæder os til i fællesskab at fejre jubilæet med både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, når covid-19-situationen forhåbentligt ser anderledes ud i foråret og sommeren, siger Brian Andreasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Profiler manglede på træningsbanen: Avisens bud på Randers FC's 11 startere på Fyn

Randers FC

Kampen minut for minut: Randers FC kæmpede forgæves for udligning i de sidste minutter

Annonce