Annonce
Navne

Jubilæum: Kenneth Jensen runder 40 begivenhedsrige år med Beierholm

Kenneth Jensen kan 1. april fejre 40-års jubilæum hos Beierholm. Pressefoto
Kenneth Jensen, statsautoriseret revisor og tidligere administrerende direktør, kan 1. april fejre 40-års jubilæum i Beierholm. For Beierholm og for den arbejdsomme hobrogenser, der blandt andet har stået i spidsen for mere end 50 sammenlægninger og opkøb af revisionsvirksomheder, har det været en tid med fuld fart på udviklingen.

Kenneth Jensen har igennem årene været en central drivkraft bag udviklingen af Beierholm. Ikke mindst i sine syv år som administrerende direktør i perioden 2012-2019, hvor Beierholm cementerede sin position som en af landets største revisions- og rådgivningsvirksomheder, og den foretrukne af slagsen blandt landets SMV-virksomheder.

Visionær og aktiv

Kenneth Jensens indsats som administrerende direktør var både proaktiv og produktiv, og han satte for alvor tempo på Beierholms vækststrategi i et marked præget af hård konkurrence og en branche i omstilling. Den meget aktive tilgang til vækststrategien blev en succes og dermed katalysator for den udvikling, Beierholm har oplevet gennem de seneste 10 år.

Konsolideringen styrkede Beierholms position i markedet, og perioden, der bød på mere end 50 sammenlægninger og opkøb af revisionsvirksomheder samt en fordobling af medarbejderantallet til godt 1300 ansatte på landsplan. En vigtig periode, hvor Beierholm med Kenneth Jensen ved roret udviklede sig hastigt, både i størrelse og som forretning.

Annonce

Bredt udsyn og lokal nærhed

Med den visionære og ambitiøse tilgang, og med opsmøgede ærmer, begyndte det med en elevplads tilbage i starten af 1980’erne, og kort efter beskikkelsen som statsautoriseret revisor blev erhvervet, blev Kenneth Jensen partner i det daværende Nordjyllands Revisionskontor, der i dag er kendt som Beierholm.

Undervejs har han i en årrække været formand for Beierholms bestyrelse, ligesom han i en periode blandt andet har været medlem af FSR danske revisorers bestyrelse og formand for erhvervsrådet i Hobro.

Kombinationen af det brede udsyn og den nære lokale forankring har igennem alle årene været et ufravigeligt fokus for både Beierholm og for Kenneth Jensen, der til dagligt er at finde på lokalkontoret i Hobro, der tæller cirka 80 ansatte.

I dag har Beierholm cirka 1500 medarbejdere fordelt på 34 kontorer, inklusive en rådgivningsafdeling med specialister indenfor skat, outsourcing, digitalisering samt finansiering og investering med mere.

Selvom stafetten som direktør er givet videre, så nyder Kenneth Jensen at følge med i den fortsatte gode udvikling af Beierholm, og så sætter han en ære i, at Beierholm nu er at finde rundt på hele Danmarkskortet, hvilket er et bevis for, at erhvervsvæksten også er lykkedes uden for landets største byer.

Annonce

Mere tid med kunder og familie

Mens Beierholm har bevaret det høje tempo igennem de seneste 10 år, har Kenneth Jensen nu tilladt sig at løfte foden en anelse fra speederen. Men heller ikke mere end det. Den ihærdige jubilar har gennem årene som administrerende direktør, til trods for en travl kalender, formået at bevare en fast kundeportefølje, som han nu har dedikeret sin tid, og sin store erfaring, til at rådgive om forretningsudvikling og det, der følger med.

Dog ikke om fredagen, som nu er lig med fast fridag. Der skal nemlig også være tid til tilværelsen hjemme ved Mariager Fjord, hvor naturen nydes med hustruen – og med parrets tre voksne børn og to børnebørn, når de er hjemme fra København. Der bliver blandt andet også tid til enten jagt eller hygge og motion med gamle fodbolddrenge, hvis ikke turen går til familiens nye sommerhus ved Ebeltoft. Jubilæet fejres med den nærmeste familie.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Fire år med Søren Pedersen som chef for køb og salg: Sådan har han klaret det, og dét kan vi forvente os til sommer

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pernilles midtbybutik havde en fantastisk åbning: Nu bliver det den femte interiørbutik til at lukke siden nytår

Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Erhverv

Ingen revolution i Verdos top i denne omgang: Repræsentantskabet valgte at beholde næsten hele den gamle bestyrelse

Sport For abonnenter

Billeder og cheftrænerens forklaring fra Kristrup, der nu hænger i en tynd tråd: - Vi er for gode til at rykke ned

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Annonce