Annonce
Randers

Julegave fra revisorfirma

Nu melder et lokalt revisorfirma sig med penge til at forsøde tilværelsen i julen for økonomisk trængte familier. Hos Dansk Revision i Randers har man nemlig et ekstra godt øje til julen kombineret med social ansvarlighed,

Randers: Hos Dansk Revision på Tronholmen i Randers er man i ekstra godt julehumør i år. Det er der flere familier, der kommer til at nyde godt af, for firmaet har besluttet sig for at donere penge til den juleindsamling, som Randers Amtsavis sammen med fem hjælpeorganisationer står for.

- Vi læste artiklerne i avisen om indsamlingen, og så kom vi til at tale om det her i firmaet. Det var vi enige om, at vi gerne ville støtte. Vi føler selv, at vi har et socialt ansvar, og vi støtter mange forskellige ting inden for sportens verden, den kulturelle verden, ja, og mange andre steder, hvor det lige passer ind, siger Jens Henrik Lauritsen, Dansk Revision.

Dansk Revision

Dansk Revision, der holder til på Tronholmen 5 i Randers, har meldt sig til at støtte indsamlingen til årets julehjælp gennem denne avis.Dansk Revision har 80 ansatte i Randers, 10-15 i Hadsten og 10 i Hadsund.

Firmaet har tre nøgleord som grundværdier: Nærhed, engagement og faglighed.

Dansk Revision støtter mange forskellige lokale ting. Blandt andet inden for sportens verden, hvor de tre store klubber, Randers FC, Randers HH og Randers HK sponseres, men også mange andre og mindre sportsklubber og foreninger i lokalområdet, lige som kulturelle og sociale begivenheder også støttes økonomisk.

Der er 5000 kroner til juleindsamlingen fra Dansk Revison i Randers, hvor julehumøret er i top. Her ses Jens Henrik Lauritsen (tv) og Gert Wass. Foto: Lars Rasborg

5000 kroner til familier

Firmaet, der har omkring 80 ansatte på kontoret i Randers, 10-15 ansatte i Hadsten og 10 i Hadsund, har tre nøgleord som værdier. Nemlig nærvær, engagement og faglighed.

Dansk Revision i Randers har tidligere givet bidrag til julehjælp, men det er første gang, det sker til den indsamling her. Og flere af medarbejderne er vilde med jul, skal det vise sig.

Sammen med Jesper de Place fra firmaet tager Jens Henrik Lauritsen imod og byder udover 5000 kroner til indsamlingen på kaffe, lidt sødt og et eksklusivt kig på herlighederne i 'maskinrummet' i Dansk Revision i Randers.

Annonce

Jul for alle pengene

Her er der nemlig pyntet gevaldigt op.

Man forstår bedre receptionistens glimt i øjet, da hun kommenterede udbruddet fra avisens udsendte om, at der da vist var sparet på juleudsmykningen i receptionen, da et enkelt lameljuletræ i sparsomme farver tog imod gæsterne.

- Bare vent, lød det tørt.

For når man træder ind på Jens Henrik Lauritsens kontor, så får man jul for alle pengene. Det er kontor for fire mand, der går op i udsmykningen hvert år. Det tager halvanden time for de fire mand at få pakket de store Gertrud Sand kasser ud og sat batterier i alskens tænkelig juleudsmykning.

- Det meste kan bevæge sig. Vi fire køber for 100 kroner nyt julepynt hvert år, og kolleger og kunder kommer også ofte med noget, siger Jens Henrik Lauritsen, der tilføjer, at de tit kommer forbi, ofte med børn eller børnebørn, for at komme i julehumør.

Og nu er der spredt yderligere juleglæde i år med donationen til de familier, der ikke selv har råd til at holde jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Skal byrådet have nyt navn? To partier er klar til at ændre titlen på Randers Byråd

Randers FC

Nedtælling til pokalfinale: Husk at følge med, når vi går live med Ralf Pedersen

Annonce