x
Annonce
Randers

Julehjælper: Jeg er nok et håbløst, gammeldags tilfælde

Kaj Lund er udstyret med gavmilde gener. I år giver hans firma Fokuscare 6000 kr. til Randers Julehjælp. Foto: Annelene Petersen
Firmaet Focuscare donerer i år 6000 kr. til Randers Julehjælp. Direktør Kaj Lund mener, han har gavmildheden med hjemmefra.

Randers: Sidste år donerede Kaj Lunds firma Focuscare 2500 kr. til Randers Julehjælp. I år er beløbet blevet forhøjet til 6000 kr.

- Jeg må have været i godt lune. Jeg er nok et håbløst, gammeldags tilfælde. Når det går godt for mit firma, må det også gerne komme andre til gode, siger Kaj Lund, der er indehaver og direktør for Focuscare.

Focuscare forhandler specialiseret hospitalsudstyr som blandt andet stomiposer, støttebælter og sårposer. Det er langt fra første gang, at pengene sidder løst, når det handler om at støtte et godt formål.

På firmaets hjemmeside er der oplistet 13 projekter, som nyder godt af Focuscares gavmildhed.

Julemærkehjemmene, Læger uden Grænser og Danske Hospitalsklovne er blot nogle af de projekter, der Focuscare støtter.

Kaj Lund har tidligere fortalt avisen, at det at støtte og donere til gode formål falder meget naturligt, for sådan var det også i hans barndomshjem.

Som eksempel på gavmildheden nævnte Kaj Lund, han i starten af firserne var flyttet til Sjælland, og hans mor og far kom og besøgte ham i weekenderne.

- Min far havde næsten ikke tid til at komme, for han havde mere travlt med at sørge for, at der blev lagt penge ud til avisbuddet derhjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Langt fra kun ældre og svage indlægges - heller ikke i Randers

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce