Annonce
Randers

Julelastbilen fra Coca-Cola besøger Bilka Randers

Den ikoniske Coca Cola julelastbil besøger både Randers og Grenaa. Arkivfoto: Lars Rasborg

Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer igen til Danmark for at sprede cola og juleglæde. Lastbilen besøger blandt andet Randers og Grenaa på sin vej gennem landet. Hvert sted kan man nyde en iskold Coca-Cola og få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer penge til Mødrehjælpen.

Annonce

Randers: Rensdyr, bjældeklang, brunkager og oplyste julelastbiler fra Coca-Cola, der kører gennem snelandskabet i den legendariske tv-reklame. Så ved man, at julen står for døren. Ligesom sidste år får danskerne mulighed for at opleve den ikoniske julelastbil i det danske vinterlandskab, når julelastbilen gør holdt 31 steder i Danmark for at sprede glæde og dele forfriskninger ud.

Da julelastbilen besøgte Danmark sidste år, blev det et stort tilløbsstykke, som titusindvis af danskere flokkedes om. Derfor var der hos Coca-Cola Danmark heller ingen tvivl om, at julelastbilen igen i år skulle ud på tur.

- Det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 skabte julemanden, som vi kender ham i dag, så Coca-Cola er tæt forbundet med julen. For mange danskere er det først rigtig jul, når de i tv eller biografen har set den legendariske julereklame med Coca-Cola julelastbilerne, der bringer glæde til byen. Derfor er vi glade for, at vi også denne jul kan sende julelastbilen ud med juleglæde, skønne minder og friske forsyninger på 31 stop over hele landet, fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Den ikoniske Coca Cola julelastbil besøger både Randers og Grenaa. Arkivfoto: Lars Rasborg
Annonce

Doner til Mødrehjælpen og få en minijulelastbil med hjem

Julelastbilen besøger Bilka Randers søndag 9. december fra klokken 11-17, Kvickly i Grenaa 13. december fra klokken 15-19 og Bilka i Tilst 14. december fra klokken 13-19.

Når julelastbilen ankommer til en ny by, vil der blive serveret iskold Coca-Cola til de besøgende. Som noget nyt i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

- Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene, siger Peter Hædersdal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce