Annonce
Randers

Julelys over Randers

Randers har de seneste 12 år været pyntet af den samme julebelysning - en belysning, der nu er ved at være udtjent. "Vi er i fuld gang med at udskifte lysene, men har ikke penge til at skifte det hele på en gang," siger citychef Mette Bræmer. Arkivfoto: Annelene Petersen

Cityforeningen har den store pengepung fremme, når det meste af årets julebelysning bliver udskiftet.

Annonce

RANDERS: Julebelysningen er netop nu ved at blive sat op, så Randers kan gå julemåneden i møde behørigt julepyntet. Og årets julebelysning bliver i vid udstrækning en helt ny oplevelse for gæsterne i byen.

- Vores gamle julebelysning er 12 år gammel og er ved at have udtjent sin værnepligt, fortæller formanden for Randers Cityforening, Mette Bræmer-Jensen.

- Derfor arbejder Cityforeningen på at skaffe penge til en helt ny belysning. Men det er et omfattende projekt til flere millioner kroner. Og i år har vi kun fået råd til at udskifte omkring 70 procent af sidste års julelys. Det er Cityforeningens medlemmer, der skal tage sig af regningen, og vi har brug for flere penge.

Derfor har Cityforeningen gennemført en indsamling hos byens erhvervsliv. Og på mandag søsætter foreningen så også en borgerindsamling.

- Vi beder folk om at indbetale 25, 50 eller 100 kroner. Og alt efter indbetalingens størrelse, er man med i konkurrencen om forskellige præmier. For en indbetaling på 100 kroner, kan man således vinde en spritny dobbeltseng, fortæller Mette Bræmer-Jensen.

Vinderne af konkurrencen vil blive offentliggjort på Facebook lillejuleaftensdag 23. december.

- Vores mål er naturligvis at gøre julebyen Randers til en endnu mere markant oplevelse for gæsterne i byen i julemåneden, siger citychefen.

Vores gamle julebelysning er 12 år gammel og er ved at have udtjent sin værnepligt

Mette Bræmer, formand for Randers Cityforening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce