Annonce
Randers

Julen varede så alligevel ikke til påske

Den sidste julepynt over Brødregade blev pillet ned onsdag. "Det erstjerner. Og stjerner kan fint lyse, længe efter at julen er overstået," siger citychef Mette Bræmer-Jensen. Foto: Morten Lund.

Julestjernerne over Brødregade blev pillet ned onsdag. "De har hængt så længe, fordi de lyste op i den mørke tid," siger citychefen.

Annonce

RANDERS: Så skete det: Julestjernerne, der efterhånden har hængt over Brødregade i et par måneder, blev pillet ned. 7. februar.

- Vi har ladet stjernerne hænge lige til nu, fordi vi synes, de har lyst op i den mørke tid. Vi håber, der har været med til at gøre folk i Brødregade lidt gladere - og Randers præsenterer sig jo også som Lysets By. Og selv om stjernerne kom op som julepynt, kan en stjerne jo fint lyse længe efter jul, siger Mette Bræmer-Jensen, der er citychef i Randers.

Cityforeningens julepynt var næsten blevet fuldstændigt udskiftet før julemåneden sidste år.

- Tidligere var al vores julepynt kun granguirlander - og den del af udsmykningen har vi for længst pillet ned. Men stjernerne vurderede vi godt kunne blive hængende lidt længere.

Og selv om Cityforeningens julepynt nok er en noget bekostelig affære, betyder det ikke meget for regnestykket at lade den hænge nogle uger ekstra.

- Det, der koster pengene, er at sætte pynten op - og at pille den ned igen. Men med de LED-lys, vi bruger i dag, koster det ikke meget mere at lade stjerne lyse lidt længere tid.

Tilsvarende lys-hesten for enden af Søndergade.

- Og hesten står der stadig. I hvert fald til slutningen af februar, siger Mette Bræmer-Jensen.

Vi har ladet stjernerne hænge lige til nu, fordi vi synes, de har lyst op i den mørke tid. Vi håber, der har været med til at gøre folk i Brødregade lidt gladere

Mette Bræmer-Jensen, citychef
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte mod FC København: Afgørende angribere, stærk trup og fortsat tendens

Annonce