Annonce
Rejser

Juletid i Ree Park: En tur med damplokomotiv

Amerika Expressen bliver trukket af et damplokomotiv og tager sine passagerer gennem Ree Park Safaris nordamerikanske område. PR-foto

For tredje år i træk byder Ree Park Safari indenfor i Djurslands safaripark. Her kan besøgende opleve julestemning på tur gennem parken med damplokomotivet Black Beauty i spidsen. Denne juls nyhed er en skøjtebane.

Annonce

Safariparken i Djursland, Ree Park Safari, pynter op til jul, når de slår dørene op for besøgende de tre første weekender af december. Fra safariparkens togstation Central Station står billetkonduktøren klar til at sælge billetter til Amerika Expressen, der bliver trukket af damplokomotivet Black Beauty. Turen går igennem det nordamerikanske område af parken. Bjørnene er sandsynligvis gået i vinterhi, men der er mulighed for at spotte de arktiske ulve, bisoner og elge. Hvis vejret er godt, åbner hele parken med mulighed for at tage på safariture og prøve kamelridning.

Ree Park Safari

Ree Park Safari er en 125 hektar stor safaripark (svarer til 175 fodboldbaner, red.) med skov og søer cirka 10 kilometer fra Ebeltoft.Parken har henover de seneste 18 år udviklet sig fra en blomsterpark til en safaripark. Flere af dyrene i parken er udryddelsestruede. Derfor har parken specialiseret sig blandt andet i avl af geparder.

Ree Park Safari har åbent i de tre første weekender i december fra kl. 11-17.

Der er fri entré for børn under 12 år. Entrépris for voksne er 30 kroner.

Adressen er Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft.

Læs mere på www.reepark.dk.

På safariparkens togstation kan besøgende hilse på julemanden og nissemor eller handle i juleboder. PR-foto
Annonce

Skøjtebane og pelsjægerstue

I år kan besøgende som noget nyt snøre skøjterne og prøve en nyetableret skøjtebane i Westernbyen Deadwood. I saloonen er der juleåbent i pelsjægerstuen og ild i brændeovnen. Sammen med parkens guider kan børnene være med til at lave julegaver til parkens dyr. Det er også muligt at tage en optagelsesprøve til at Junior Ranger korpset.

Hele entréindtægten går til Karen Blixen Camp Trust, der er en fond, der støtter og arbejder med truede dyrearter og bevarelse af natur i Masai Mara i Kenya.

Amerika Expressen klar til at tage imod passagere. PR-foto
Ree Park Parks Central Station. PR-foto
Amerika Expressen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce