Annonce
Randers HK

Randers HK tager alle midler i brug i kampen for overlevelse: Juncker og Larson bød velkommen i pop up-butik

Mathilde Juncker tog del i klubbens overlevelseskampagne fredag eftermiddag i Sankt Mortens Gade. Målvogteren har kontrakt med Randers HK til sommeren 2021. Foto: Anne Myrup Pedersen
Randers HK sætter i disse uger krydderi på julegaveræset med en pop up-butik i Sankt Mortens Gade, som er et initiativ i klubbens aktiekampagne for overlevelse. Spillere og frivillige i klubben glæder sig over engagementet og håber på byens hjælp.
Annonce

Randers: Mathilde Juncker var ikke længe om at finde aktieblanketten, da en forbipasserende i Sankt Mortens Gade stak hovedet ind og efterspurgte kuglepen og papir fredag eftermiddag i Randers HK's pop up-shop.

ABC Radio sendte julequiz live i radioen, Randers HK-maskot McMissen uddelte julekram til de mindste, og Randers HK-spillerne Mathilde Juncker og Katrine Larson hjalp klubbens frivillige eventudvalg med at byde velkommen i butikken.

Avisens udsendte var knapt trådt ind på den røde løber, før Randers HK-spillerne mindede om, at alle i disse dage kan støtte klubben.

En venlig hentydning til avisens udsendte fra spillerne, der synes godt om initiativet i midtbyen.

- Jeg synes, det er rigtig fint, at der bliver gjort tiltag som det her. Vi kan gøre vores ved at træne godt og vinde håndboldkampe, men det er også rart, at vi kan komme herned og vise hele byen, at vi rigtig gerne vil være en del af den her kamp for overlevelse, sagde målvogter Mathilde Juncker, og Katrine Larson var enig med sin holdkammerat.

Fire timer fredag eftermiddag i øjenhøjde med randrusianske borgere er ifølge bagspilleren godt givet ud.

- Jeg synes, det er rart at komme ud og møde nogle af dem, som støtter os. Én ting er at se os på håndboldbanen, men jeg synes også, at det er supervigtigt at komme ned og fortælle folk, at vi sætter rigtig stor pris på den hjælp, de giver, lød det fra Katrine Larson.

Indtil videre har aktiesalget indbragt cirka en million kroner, men der skal hentes yderligere to millioner kroner, hvis klubben skal drives videre i det nye år. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce

Tro på redning

Fra klubbens eventudvalg var blandt andre Peter Huuse Sørensen i butikken fredag eftermiddag.

Han var på sin tredje frivillige vagt ud af fem i løbet af december måned. Hver dag med et håb om, at nye ansigter kigger ind for at støtte op omkring klubben.

- Jeg synes, at den her butik er en rigtig god idé. Desværre har vejret ikke været så godt til at gå ture inde i byen, men det er en fin måde at sætte fokus på den triste situation, og der er også blevet tegnet lidt aktier, som du kan se, fortalte Peter Huuse Sørensen og pegede ned på en glasmontre med farvede bolde.

Én bold for hver solgt folkeaktie, der koster 1000 kroner per styk.

- Jeg vil gerne hjælpe klubben, fordi den er med til at udvikle rigtig mange unge mennesker. Jeg tror på, at den her redningsaktion lykkes, men hvis den ikke gør, så bliver det næsten umuligt at komme op igen. Man ryger ned i 2. division, og det vil betyde, at mange af de gode spillere vil tage til andre klubber, og samtidigt bliver det sværere at tegne sponsorater, hvis man ikke er med, hvor det er sjovt, sagde Peter Huuse Sørensen, der selv har gjort sig til folkeaktionær i klubben.

Randers HK's Pop up-butik har åbent til og med 20. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce