Annonce
Østjylland

Jutlander Bank opruster i Hadsund

Afdelingsdirektør Mogens Chortsen og souschef Dorthe Gade glæder sig til at rykke ind over bygrænsen til Hadsund. Privatfoto

14 medarbejdere kommer til at udgøre bemandingen i Jutlander Banks nye afdeling i Hadsund.

14 medarbejdere kommer til at udgøre bemandingen i Jutlander Banks nye afdeling i Hadsund.

Jutlander Bank, som er resultatet af fusionen ved årsskiftet mellem Sparekassen Hobro og Sparekassen Himmerland, gør klar til at flytte ind på adressen Bankpladsen 4 i den bygning, som i 1915 blev bygget som domicil for Hadsund Bank.

Her 99 år senere er det Jutlander Bank, som samler alle sine østhimmerlandske medarbejdere i den majestætiske ejendom, der blev tegnet af arkitekten Morten Skøt i barokstil.

Annonce

»Vi glæder os rigtigt meget til at rykke ind«, siger Mogens Chortsen, der er ny afdelingsdirektør for Jutlander Bank i Hadsund. Han tiltræder allerede på mandag, men flytter i første omgang ind i bankens nuværende afdeling i Storegade.

Først senere flytter medarbejderne fra den tidligere Sparekassen Himmerland-afdeling i Als og de tidligere Sparekassen Hobro-afdelinger i Terndrup og Hadsund sammen og vil modtage Jutlander Banks kunder i den fine, klassiske bygning på Bankpladsen.

»Sammenflytningen sker efter planen i løbet af april«, lover Mogens Chortsen.

Den 48-årige afdelingsdirektør kommer fra en lignende stilling i Jutlander Banks Mariager afdeling, hvor han kom til som afdelingsdirektør for to år siden. Mogens Chortsen bor i Mariager og har haft bopæl i Rosernes By siden 1993. Tidligere har han bl.a. arbejdet i Østjydsk Bank i Mariager.

I forbindelse med flytningen suppleres afdelingsledelsen i Hadsund med Dorthe Gade. Den 47-årige souschef kommer fra stillingen som afdelingsdirektør i Jutlander Banks Als-afdeling, hvor hun har arbejdet i de seneste 29 år. Hun er født og opvokset i Øster Hurup og blev i 1985 ansat som elev i den daværende Als Sparekasse. Den fusionerede i 1995 med Sparekassen Himmerland, hvor hun har siddet først som rådgiver, siden som souschef og senere som afdelingsdirektør.

Mogens Chortsen og Dorthe Gade kalder deres nye arbejdsplads for et kompetencehus.

»Vores kunder har en berettiget forventning om, at den medarbejder, de møder i deres bank, har stor kompetence på lige præcis det felt, hvor de søger rådgivning. Den forventning imødekommer vi bedre ved at koncentrere kræfterne i det nye kompetencehus«, siger Mogens Chortsen.

»Men der bliver altså også fuldtids kasseekspedition i afdelingen«, understreger Dorthe Gade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Landdistrikter står højt på politikernes dagsorden: Alle vil gøre noget for at fastholde den gode udvikling

Annonce