Annonce
Randers

Jyske Bank flytter fra Østervold: - Andre vil bedre kunne udnytte adressen, når vandet kommer og skaber miljø

Billedet her er manipuleret, for Jyske Bank flytter først ind i stueetagen hos Dansk Revision hen på sommeren 2021. Men som det fremgår, vil banken til den tid fylde nederste etage i den nordlige del af bygningen. Pressefoto
Formentlig sidst på sommeren 2021 vil banken skifte sin nuværende randersadresse ud med en på Tronholmen, i stueetagen hos Dansk Revision. - Det vil gøre os lettere tilgængelig for kunderne og samtidig åbne mulighed for, at noget mere spændende flytter ind her, lyder det fra de to afdelingsdirektører.

Randers: - Det er ikke et fravalg, men et tilvalg foretaget ud fra, hvordan vi tror, tingene vil udvikle sig, siger Lars Windolf-Nielsen.

Han er afdelingsdirektør for Jyske Bank Randers Erhverv og hentyder til beslutningen om at flytte randersfilialen fra sit nuværende lejemål på hjørnet af Dytmærsken og Østervold til et nyt i stueetagen på Tronholmen 5 hos Dansk Revision.

Og erhvervsdirektøren er ikke ene om at glæde sig til flytningen. Også hans kollega Ole Lauge Jensen, der er direktør for privatkundedelen, er overbevist om, at beslutningen er den helt rigtige.

Annonce

- Du lagde sikkert mærke til det store tomme område, da du kom ind. Her havde vi tidligere kasser og venteområde for de mange kunder, som hver dag besøgte afdelingen. Nu er kasserne fjernet, fordi vi ikke bruger dem længere, siger Lars Winddolf-Nielsen, og Ole Lauge Jensen supplerer:

- Det gælder for såvel erhvervs- som privatkunderne, at vi stort set udelukkende har aftalte møder. For blot få år siden kunne der snildt komme 35-40 kunder uanmeldt ind om dagen. Nu kommer der stort set ingen. Også de ældre har i høj grad taget den digitale verden til sig og bruger eksempelvis flittigt mobilepay og netbank.

Tilgængeligt og bynært

Medvirkende årsag til at man har ønsket at finde nye lokaler er også, at det nuværende lejemål tæller mange kvadratmeter, som slet ikke udnyttes. På Tronholmen får man stort set samme areal til rådighed, som man i dag har i stueetagen på Dytmærsken/Østervold. Men de faciliteter, man i dag har på førstesalen, vil på den nye adresse blive erstattet med fælles faciliteter med husets øvrige virksomheder.


Skal vi være helt ærlige, så er en bank jo ikke det mest spændende, man kan forestille sig i et byrum, som gerne skulle sprudle af liv. Inden længe går man i gang med at etablere et miljø med vand på Østervold som en del af klimatilpasningerne og projekt Byen til Vandet.


- I vores søgen efter det helt rigtige lejemål har vi først og fremmest lagt vægt på to ting: Tilgængeligheden skulle være i orden, og vi skulle fortsat bo bynært. Begge dele er opfyldt på Tronholmen, hvor der er gode p-forhold for de få kunder, vi typisk vil have besøg af ad gangen, og hvor afstanden til Randers Busterminal begrænser sig til 600 meter, siger Lars Windolf-Nielsen.

Samtidig mener både han og Ole Lauge Jensen, at den kommende flytning af randersafdelingen er et klart win-win-projekt.

- Skal vi være helt ærlige, så er en bank jo ikke det mest spændende, man kan forestille sig i et byrum, som gerne skulle sprudle af liv. Inden længe går man i gang med at etablere et miljø med vand på Østervold som en del af klimatilpasningerne og projekt Byen til Vandet.

- Ikke mindst når det står færdigt, vil der være andre typer af virksomheder, som vil kunne udnytte placeringen bedre end vi, og som helt sikkert også vil være mere velkomne blandt flertallet af randrusianerne, vurderer de to afdelingsdirektører og nævner caféer og restauranter som de mest oplagte bud.

Annonce

Utålmodige

Både Lars Windolf-Nielsen og Ole Lauge Jensen ville gerne flytte noget tidligere, men realistisk set bliver det tidligst i august næste år.

- Når man som vi har brug for at bygge lidt om, flytte nogle vægge med mere, så kræver det byggetilladelse. Og vi er blevet informeret om, at de nødvendige tilladelser og godkendelser nok først vil være i hus hen i april. Derfor må vi væbne os med lidt tålmodighed, siger Lars Windolf-Nielsen.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Rødt kort, brændt straffespark og feberramt målscorer: Lyngby stoppede Randers-talenters flotte stimer

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Voldsdømt Sødisbakke-pædagog spøger stadig på Christiansborg: Nu skal ministeren endnu en gang forholde sig til problemet

Randers For abonnenter

Jens håber på et nej, så han kan blive i sit hjem gennem 11 år: Ansøgning om udvidelse af kæmpe vindmøllepark er sendt ind

Randers FC

Navne, noter og bud på startopstillingen: Keeper savner spilletid i Randers FC, tre spillere i karantænefare og back ude hos Brøndby

Randers

30-årig mand varetægtsfængslet - forsøgte at komme ind i landet på falsk pas

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

Randers For abonnenter

Ups - impulskøb i millionklassen: Ejeren nåede aldrig at flytte ind i byens dyreste lejlighed, før den blev sat til salg igen

Randers

Byens æresnissebande blev udvidet med en ung æresnisse: Citychefen fik nissehue, nissetov, benvarmere og skulle øve sig i at råbe ho-ho-ho

Randers

Direktør ville gerne indføre krav om coronapas for medarbejderne: - Men vi har ikke råd

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Randers

Randrusiansk mundbindsproducent åbner op for salg til private: Sønderbros Apotek bliver første forhandler af allergivenlige, genanvendelige mundbind

Analyse For abonnenter

Borgmesterens bitre rutsjetur: Torben Hansen mistede personlige stemmer i alle 30 valglokaler

Sport

Ugen, der gik: Randers FC-jubilæum, pengeregn over Dronningborg og kronjysk leverance til rødt og hvidt

Annonce